Trident Z5 64gb Cl28 2.El Alınır mı ?

Yani bilemiyorum fatura yok garanti var memtest istiyorum şuan onu yapma imkanım yok diyor 8 saat açılmış test edilmiş borç karşılığı alınmış bi ürün oyun bile oynanmamış yani kafam karıstı inanın

Bu tarz fırsatlar olsa bile sana bana kalmadan yerle üstad. Hiç bulaşma bence.

Yani bilemiyorum fatura yok garanti var memtest istiyorum şuan onu yapma imkanım yok diyor 8 saat açılmış test edilmiş borç karşılığı alınmış bi ürün oyun bile oynanmamış yani kafam karıstı inanın
Risk var, paramgüvende ile alın sıkıntı olursa iade edin

Faturasız ürüne bu parayı vermem

Arkadaşlar merhaba bu görseldeki RAM'i 30.000'e alayım mı? Ürün sıfır test edilmiş. Sadece faturasız TR garantili. Fiyatı bayağı uygun geldi. Şüphelenmem gerekiyor mu? Almadan önce nelere dikkat etmeliyim? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Bilgi verir misiniz?
Hocam alınır, ama bence Sahibinden Param Güvende ile alınmalı. Ben de bu şekilde 23 bin TL'ye 64 GB CL30 RAM aldım. Ürün geldiğinde önce MemTest ile bellek testi yaptım, ardından OCCT ile sıcaklık ve stabilite testi gerçekleştirdim. Genel bir sorun olmadığını gördükten sonra fiziksel hasar olup olmadığını kontrol ettim ve son olarak oyunlarda deneyerek test ettim. Tüm kontrollerden sonra satın almayı onayladım. Benim aldığım üründe de fatura bulunmuyordu.

hocam test yaptırmıyor param güvende teklif edin yoksa bulaşmayın

Hocam alınır, ama bence Sahibinden Param Güvende ile alınmalı. Ben de bu şekilde 23 bin TL'ye 64 GB CL30 RAM aldım. Ürün geldiğinde önce MemTest ile bellek testi yaptım, ardından OCCT ile sıcaklık ve stabilite testi gerçekleştirdim. Genel bir sorun olmadığını gördükten sonra fiziksel hasar olup olmadığını kontrol ettim ve son olarak oyunlarda deneyerek test ettim. Tüm kontrollerden sonra satın almayı onayladım. Benim aldığım üründe de fatura bulunmuyordu.
Peki fiziksel olarak testten kastınız nedir testleri yarın sabah baslatır aksama kadar beklerim diyor memtest icin

Peki fiziksel olarak testten kastınız nedir testleri yarın sabah baslatır aksama kadar beklerim diyor memtest icin
Testi de boşverin pg ile satıyorsa alın! Testi kendiniz yaparsınız. Pg açmayacağına çok eminim yine de. Rami elden alırken de arızalı olup olmadığını anlamanız imkansız(tamamen pert bir ram değilse) memtestte uzun süren bir testtir. Elden alımda uygun değildir.

Ek komisyondan kaçmak için siz pg ile almak istemiyorsanız, risk sizin. Buradan onay beklemeyin.

Testi de boşverin pg ile satıyorsa alın! Testi kendiniz yaparsınız. Pg açmayacağına çok eminim yine de. Rami elden alırken de arızalı olup olmadığını anlamanız imkansız(tamamen pert bir ram değilse) memtestte uzun süren bir testtir. Elden alımda uygun değildir.

Ek komisyondan kaçmak için siz pg ile almak istemiyorsanız, risk sizin. Buradan onay beklemeyin.
Hocam peki pg hakkında bilgi verirmisiniz hiç alım yapmadım o sekil çünkü bana artısı nedir

Hocam peki pg hakkında bilgi verirmisiniz hiç alım yapmadım o sekil çünkü bana artısı nedir
pg ile alırsanız satıcıdan %4 komisyon keser sizede komisyon yansıtacağı için fiyatı artıracaktır. Ama çalışma mantığı şudur. Satın alırsınız kargoyu yapar ürün size ulaşıktan sonra 3 gün süreniz oluyor. 3 gün içinde ürünü test edip onay verirseniz para satıcıya aktarılıyor. Ama sorunlu çıkarsa ürün iade talebi oluşturuyorsunuz sorgusuz sualsiz kargo koduyla geri kargoluyorsunuz. Karşı tarafında onay süreci oluyor sanırım o kısımda emin değilim. Ama sadece alıcıyı koruyan bir sistem pg sistemi. İade süreci sonlanınca parada sarı site tarafından iade olarak gönderiliyor. Tabi bu iade sürecinde ödediğiniz sahibinde kargo ve hizmet bedeli iade edilmez.

Fiziksel test dediğim hasar olmadığına , ram pinlerinin sağlam veya hasarsız olduğuna dair gözle kontrol yani.
Eliniz ile çok temas etmeyin ama kontrol sağlayın.
Başka şehirden alacaksanız pg olmadan almayın derim , sisteme başka ram takıp size başka ram gönderebilirler az bir miktar ödemiyorsunuz.

Arkadaşlar merhaba bu görseldeki RAM'i 30.000'e alayım mı? Ürün sıfır test edilmiş. Sadece faturasız TR garantili. Fiyatı bayağı uygun geldi. Şüphelenmem gerekiyor mu? Almadan önce nelere dikkat etmeliyim? Alırken nelere dikkat etmeliyim? Bilgi verir misiniz?
Hocam sarı sitede sıfır, hiç açılmamış 2 yıl garantili faturalı ürünler 64(2x32) GB 6000 Mhz CL 30 ramleri ortalama 25 bin TL fiyata bulabiliyorsunuz. Muhakkak RGB li olsun derseniz 30 bin TL altında XPG markalı bakın, yine var. Faturasız, açılmış ve şüpheli olarak belirttiğiniz ürünü neden almakta ısrarcısınız.

Geri