🔥İndirim Lian Li Galahad 2 Lcd 280mm 4999 TL

Bu kasaya yakışır mı ufak bi toparlıcam kasa karman çorman hazır elim değmişken sıvı soğutmaya geçesim var
360 alsan daha iyi olur da kule tipinin fanını arkaya takmışsın çok rahatsız oldum

360lığı yakın fiyatlarda olsa 3 saniye düşünmezdim
Bende bir an 360mm olanı bu fiyata düştü sandım.
oha o PSU ne öyle ilk defa görüyorum
Psu değil kasadan kaynaklanıyor. Lian Li Lancool 217 INF modelinde öyle uzatma kablosu oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Soğutuyor ben öyle kullanıyorum
Alıntıyı görüntüle
Hocam ne güzel siyah almışsın kafana göre herşeyi koymuşsun ve olmuş. Ben bu kasanın beyazını aldım 280mm soğutucunun beyazını bile alsam içerisinde çok küçük kalacak o yüzden 360mm bekliyorum. Diğer bileşenleri de beyaz denk getiricem diye gece gündüz sıcak fırsatları kovalıyorum :D

Ekler

• image.webp
    image.webp
    1.1 MB · Hit: 41
Son düzenleme:
Bende bir an 360mm olanı bu fiyata düştü sandım.

Psu değil kasadan kaynaklanıyor. Lian Li Lancool 217 INF modelinde öyle uzatma kablosu oluyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ne güzel siyah almışsın kafana göre herşeyi koymuşsun ve olmuş. Ben bu kasanın beyazını aldım 280mm soğutucunun beyazını bile alsam içerisinde çok küçük kalacak o yüzden 360mm bekliyorum. Diğer bileşenleri de beyaz denk getiricem diye gece gündüz sıcak fırsatları kovalıyorum :D
Aynı kasa neden küçük kalsın 😀 1000127233.webp1000127236.webp

Hocam ekran kartının olmamasını mı sorayım, fanların bu kadar az olmasını mı yoksa PSU nun normalden birazcık farklı montajlanmış olmasını mı?
Ama güzel sistem. 😅👍
daha kolay ulaşıyorsun böyle psunun soketlerine direkt yan taraftan. 2 üst mesjaına bak montajlanmışı var.

PSU üstü fanın bir işlevi var mı hocam ya
yandan çekiyor hava psunun üst tarafında açıklık yok ısınmıyorda orası 2 fanı aşağı montajladım sonradna üşendim onları yukarı çıkartsam daha bütün görünecek de bir dahaki bakıma artık.

Geri