Dustares
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,096
2 fanlı olanlar 8-9a bulunabiliyor pazarlık ileFiyatı bile şüpheli kral ya 3060 ti ı 8000 e satanı ilk defa gördüm sahibinden pazarlıkla minimum 10k ya satıyolar
2 fanlı olanlar 8-9a bulunabiliyor pazarlık ileFiyatı bile şüpheli kral ya 3060 ti ı 8000 e satanı ilk defa gördüm sahibinden pazarlıkla minimum 10k ya satıyolar
Yine elinizde dursun hocam Bu konuda ciddi olduğunuzu bilsinler 8000 az bi para deil bir ailenin 2-3 haftalık yemek parası yazık günah yanisavcılığa gideceğim galiba cimerden bir şey çıkmaz gibi
bir şey çıkmıyor çünkü doğru diyor. Bu işi yapan arkasını ayarlıyor iban falan ona ait olmuyor. İstiyorsa uğraşsın onda sorun yok ama sonuç %95 böyle olacak.savcılığa suç duyurusunda bulun hocam dekont ve konuşmaları yazışmaları ekle ekine, geçmiş olsun alırken aracı siteleri kullanmak her zaman daha mantıklı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nereden biliyorsun hocam ? İnsanları neden yanlış yönlendiriyorsun ki.
Üstüne bir soğuk su iç diyorsun yani hocambir şey çıkmıyor çünkü doğru diyor. Bu işi yapan arkasını ayarlıyor iban falan ona ait olmuyor. İstiyorsa uğraşsın onda sorun yok ama sonuç %95 böyle olacak.
Benden yana bir problem olur mu hocam sicilimde falanBir şey çıkmaz diyenlere bakma
git şikayet et yanına kar mı kalsın yaptığı
eninde sonunda buluyorlar senin paran gidiyor tabii onu unut
lakin ceza alır.
aynen 112'yi arasın karakola da gitsin hatta polisler yardımcı olur belki xdHocam 112 arayın bu konuyu bi konuşun yetmezse esktra yazıştığınız yazışmaları Cimere vesaire ek olarak kanıtlarla web sitenin bağlantılarıyla cimere şikayetinizi de oluşturursunuz
Ne bilim baboli birşeyler ciddiye binsin davaya kadar gider her şey o zaman birşeyler olur zaten arkadaş parasını alır 112 işe yaramaz zaten Sormicaklar ekran kartınımı kaçırdılar diyeaynen 112'yi arasın karakola da gitsin hatta polisler yardımcı olur belki xd
seninle alakalı bir durum yok mahdur olan sensinBenden yana bir problem olur mu hocam sicilimde falan
15-20 yıllık üyeliği vardı ama referansı da var mıydı? DH de chat kısmından o hesabın ona ait olduğunu doğrulamak amaçlı konuştun mu? Belki de başkasının hesabını attı.3060ti 8000
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hepsi duruyor ürün için Donanım Haber forumda anlaşmıştım hesabın 15-20 yıllık üyeliği vardı