❌İndirim Bitti! 🔥 Havit Gamenote H2015 Pro 1699 ₺

Mchose X9 öneririm fiyat bir tık arttı ama hala bu bantta rakipsiz, kutu içeriğinden iki farklı pad çıkması (soğutma jelli ve kumaş, kaliteli soğutma jelli padler tr de minimum 1000-1200den başlıyor diye biliyorum), driver kalitesi ve driver seçenekleri, ses, malzeme, batarya performansı ve mikrofon kalitesi. Bütçem maks bu diyorsan ATK N9 Pro driverı kullanılıp havit alırım.
Hocam, geçen aldığım Machenike GX60 kulaklığa kumaş ped bulabildin mi Türkiye'den acaba? Ben bulamadım, bayağı da aradım ama onun dışında kulaklıktan bayağı memnunum. 1700 liraya göre bayağı iyi bir kulaklık bana göre, sen ne düşünüyorsun?

Hocam, geçen aldığım Machenike GX60 kulaklığa kumaş ped bulabildin mi Türkiye'den acaba? Ben bulamadım, bayağı da aradım ama onun dışında kulaklıktan bayağı memnunum. 1700 liraya göre bayağı iyi bir kulaklık bana göre, sen ne düşünüyorsun?
İndirim devam ediyormu

Hocam kafama oturmadı sıktı üzülerek iade ettim, 1700 liraya bedava ANC vs olması güzel bence. Pad olarak Cloud 2/3 padi deneyebilirsin bence olur. Tek beğenmediğim noktası mikrofonu oldu cidden yapamamışlar yani garip onu anlamadım harici mikrofon ile akar ama.

IEM olarak hangi marka model kullanıyorsunuz hocam?
EPZ TP35 PRO ses kartıyla beraber şu anlık Wraith EvoX var. Ayrıca test etmek amaçlı KlasseGear Feel almıştım, onu da arada kulağım ağrırsa kullanıyorum. Çok hafif olduğundan genel kullanımda rahatsız etmiyor. Ama ben bu IEM'leri önermem ve forumda da daha iyisi olduğunu söyleyen tecrübeli insanlar var. Ses kartını öneririm ama KARNE10 kodu devam ediyorsa, ₺3700 IEM için yapılabilecek en iyi yatırım bence.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Rekabetçi oyunlar ile hiç alakam yok, hikayeli oyun oynamak ve film izlemek için uygun bir kulaklık mı sizce? Bir de siteye erişebilen var mı, girmeyi deniyorum son 15-20 dakikadır, tık yok.
Varsayılan hali gayet yeterli o kullanım için. ATK EQ ayarları da eklenince ses kalitesi bayağı artıyor.

Şu an CS2 EQ ayarı ile denedim, bu ayar ile de sanki daha iyi oldu gibi. Ama CS2 için bu kulaklığı almayı geçtim, CS2 oynamayı bırakın bence. Gerçi siz değil furkan diye bir arkadaş için deniyorum. Her oyun hile geliyor yok böyle bir oyun ya. Bir de 3 tane rus pre hile geldi, slavları alaya aldım. Hile olmayan slav peti gibi adamları savunuyor. En son hileler aşağılanmaya dayanamayınca çıldırdılar, pet dediğim adam da sustu.

Site açıldı şuan. Son 1 Adet gösteriyor.
1782842996874.webp

Site açıldı sonunda, aldık bakalım.

Edit: Galiba sonuncusunu ben aldım.

İndirim yarın olmuş olsaydı alırdım şuan alamadım 2400 den alınır mı yine de

Adamlar daha sitelerini yönetemiyor bir de indirim yapıyorlar siteye girmeye çalışana kadar indirim bitti rezillik ya
Akşam 18.00 da paylaşılan indirim sonrası 3 saattir site kapalı sorsan indirim yaptılar

Geri