TheLarva
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
İyi o zmn bosa uzulmusumSiyahında indirim yoktu zaten
İyi o zmn bosa uzulmusumSiyahında indirim yoktu zaten
Hocam, geçen aldığım Machenike GX60 kulaklığa kumaş ped bulabildin mi Türkiye'den acaba? Ben bulamadım, bayağı da aradım ama onun dışında kulaklıktan bayağı memnunum. 1700 liraya göre bayağı iyi bir kulaklık bana göre, sen ne düşünüyorsun?Mchose X9 öneririm fiyat bir tık arttı ama hala bu bantta rakipsiz, kutu içeriğinden iki farklı pad çıkması (soğutma jelli ve kumaş, kaliteli soğutma jelli padler tr de minimum 1000-1200den başlıyor diye biliyorum), driver kalitesi ve driver seçenekleri, ses, malzeme, batarya performansı ve mikrofon kalitesi. Bütçem maks bu diyorsan ATK N9 Pro driverı kullanılıp havit alırım.
İndirim devam ediyormuHocam, geçen aldığım Machenike GX60 kulaklığa kumaş ped bulabildin mi Türkiye'den acaba? Ben bulamadım, bayağı da aradım ama onun dışında kulaklıktan bayağı memnunum. 1700 liraya göre bayağı iyi bir kulaklık bana göre, sen ne düşünüyorsun?
Hocam kafama oturmadı sıktı üzülerek iade ettim, 1700 liraya bedava ANC vs olması güzel bence. Pad olarak Cloud 2/3 padi deneyebilirsin bence olur. Tek beğenmediğim noktası mikrofonu oldu cidden yapamamışlar yani garip onu anlamadım harici mikrofon ile akar ama.Hocam, geçen aldığım Machenike GX60 kulaklığa kumaş ped bulabildin mi Türkiye'den acaba? Ben bulamadım, bayağı da aradım ama onun dışında kulaklıktan bayağı memnunum. 1700 liraya göre bayağı iyi bir kulaklık bana göre, sen ne düşünüyorsun?
Stok yok hocam gelirse aynı fiyattan koyarlar gibi geliyor bana.İndirim devam ediyormu
Daha gelmez bence gank son stokları ucuzdan verdi gibi geldi.Stok yok hocam gelirse aynı fiyattan koyarlar gibi geliyor bana.
EPZ TP35 PRO ses kartıyla beraber şu anlık Wraith EvoX var. Ayrıca test etmek amaçlı KlasseGear Feel almıştım, onu da arada kulağım ağrırsa kullanıyorum. Çok hafif olduğundan genel kullanımda rahatsız etmiyor. Ama ben bu IEM'leri önermem ve forumda da daha iyisi olduğunu söyleyen tecrübeli insanlar var. Ses kartını öneririm ama KARNE10 kodu devam ediyorsa, ₺3700 IEM için yapılabilecek en iyi yatırım bence.IEM olarak hangi marka model kullanıyorsunuz hocam?
Varsayılan hali gayet yeterli o kullanım için. ATK EQ ayarları da eklenince ses kalitesi bayağı artıyor.Rekabetçi oyunlar ile hiç alakam yok, hikayeli oyun oynamak ve film izlemek için uygun bir kulaklık mı sizce? Bir de siteye erişebilen var mı, girmeyi deniyorum son 15-20 dakikadır, tık yok.
Rekabetçi oyun için orta sayılır bence çok başarılı değil iem tavsiye ediyorlar rekabetçi oyunlar için onlara bakman daha iyi olurHocam ses kasam konusunda nasıl ve terletme yapıyor mu bunaltıcımı yani
Ben konu atılır atılmaz aldım hocam. Ödeme adımında dondu ama siparişi almış. Sms geldi.site açılmıyor, nasıl aldınız ?
başka bir yolu var mı ?