Furmark Testi Ekran Kartını Bozarmı?

raivis

80+
Reaksiyon skoru
5
Dostlar selamünaleyküm rtx5060 8gb ekran kartına 2k çözünürlükte 8 dakika boyunca furmark testi yaptım kart 8 dakika boyunca %100 gpu kullanımında sorunsuz çalıştı ancak şimdi okudum forumlarda , redditte bazı kişiler ekran kartımı furmark testi bozdu fazla kullandığı ve voltaj çektiği için gibisinden şeyler yazmışlar doğrumu bu, ekran kartıma zarar vermişmidir şimdiden herkese teşekkürler.

Dostlar selamünaleyküm rtx5060 8gb ekran kartına 2k çözünürlükte 8 dakika boyunca furmark testi yaptım kart 8 dakika boyunca %100 gpu kullanımında sorunsuz çalıştı ancak şimdi okudum forumlarda , redditte bazı kişiler ekran kartımı furmark testi bozdu fazla kullandığı ve voltaj çektiği için gibisinden şeyler yazmışlar doğrumu bu, ekran kartıma zarar vermişmidir şimdiden herkese teşekkürler.
Yav ne kadar saçma sapan bilgiler yaa Eğer gidip te saatlerce test yapmazsan ve sıcaklık değerlerine dikkat etmezsen tabii ki de sorun olur. Senin senaryonda herhangi bir durum ile karşı karşıya gelmezsin. (Test sonuçlarını da merak ettim açıkçası sıcaklık değerlerini)

Kart bakımsız halihazırda çöp veya bozuk değilse hiçbişey yapmaz ekran kartı bu oyun oynarken %100lere çıkabiliyor oyun oynarken kart bozulduğu nerde görülmüş

Yav ne kadar saçma sapan bilgiler yaa Eğer gidip te saatlerce test yapmazsan ve sıcaklık değerlerine dikkat etmezsen tabii ki de sorun olur. Senin senaryonda herhangi bir durum ile karşı karşıya gelmezsin. (Test sonuçlarını da merak ettim açıkçası sıcaklık değerlerini)
hocam 77-78 derecede stabil kaldı 112 fps ortalaması vardı

Hocam Zaten ekran kartını iyi olup olmadığını anlamak için yapılır testler iyi sürede problemsiz ve iyi performansla geçerse kart iyidir bi sıkıntı çıkarsa o kart alınmaz zaten testin amacı o ya

Hocam Zaten ekran kartını iyi olup olmadığını anlamak için yapılır testler iyi sürede ve problemsiz geçerse kart iyidir bi sıkıntı çıkarsa o kart alınmaz zaten testin amacı o ya
hocam bende sizle aynı düşünüyorum ancak yabancı forumlardada bazı kişiler yaptım bozuldu gibi şeyler yazmışlar içime kurt düşmüştü

hocam bende sizle aynı düşünüyorum ancak yabancı forumlardada bazı kişiler yaptım bozuldu gibi şeyler yazmışlar içime kurt düşmüştü
Yok hocam öyle bir şey saçmalıyorlar işte Saçma sapan kartlar alıp dolandırıldılarsa böyle saçma sapan suçlar atıyolar kendilerini kandırıyolar parayı boşuna verdiklerini hissetmemeleri için

Yapınca bozulmamıştır. Zaten bozuktur, onu ortaya çıkarmıştır. Furmark testi kartı "sınırlarında" çalıştırır. Ki bu sınırlar zaten o kartın hiçbir hasar almadan çekebileceği watt, frekans, voltaj ile sabittir. Değil 5 dakika 10 dakika; 1 ay boyunca hiç kapatmadan çalıştırsanız bile en fazla kartın fanını yormuş olursunuz.

Hayır zaten şöyle bir şey var örneğin 2nci el rtx 5070 ti alacaksın adamdan emin olmak için furmark isteyeceksin adam söyler yani erkan kartımın performansını neden düşüreyim almayabilirsen diye söyler ki bu bile kulağa saçma geliyor öyle bir şey yok hocam yazdıkça gülesim geliyo

Geri