Forum Konu ve Mesaj Bildirimleri Gelmiyor

Nooname

80+
Reaksiyon skoru
232
Takip ettiğim konular ve yeni konular ile ilgili forum içi bildirim alamıyorum. Mesajım alıntılandığında veya konuya cevap verildiğinde de yine forum içi bildirim alamıyorum. Hem mobil hem de masaüstünde de forumun ayarları sıfırladım ama işe yaramadı. Konuyu yetkili birisi kontrol edebilir mi acaba?

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Takip ettiğim konular ve yeni konular ile ilgili forum içi bildirim alamıyorum. Mesajım alıntılandığında veya konuya cevap verildiğinde de yine forum içi bildirim alamıyorum. Hem mobil hem de masaüstünde de forumun ayarları sıfırladım ama işe yaramadı. Konuyu yetkili birisi kontrol edebilir mi acaba?
@Mehmet Yılmaz

Bildirimden kasıt tarayıcı bildirimiyse o henüz tam olarak aktif değil.

Tarayıcı bildirimleri değil. Forum içi hesap bildirimleri gelmiyor. Bu alandaki bildirimlerden bahsediyorum. Takip edilen konular için falan bildirim gelmiyor. Sadece mesajıma verilen tepkiler için bildirim geliyor. Örneğin sıcak fırsatlar kategorisinden 20 gündür konu ve mesaj bildirimi gelmiyor.

IMG_1610.webp

Tarayıcı bildirimleri değil. Forum içi hesap bildirimleri gelmiyor. Bu alandaki bildirimlerden bahsediyorum. Takip edilen konular için falan bildirim gelmiyor. Sadece mesajıma verilen tepkiler için bildirim geliyor. Örneğin sıcak fırsatlar kategorisinden 20 gündür konu ve mesaj bildirimi gelmiyor.

Alıntıyı görüntüle
Takip ediliyor olarak görünüyor mu?

Bildirim konusunu webmaster arkadaşa iletiyorum kontrol edilecek.

Tekrar kontrol eder misin?

@Mehmet Yılmaz konu bildirimleri halen gelmiyor…
Bu konudaki mesajlara yanıt verilince geliyor ama sıcak fırsatlardaki etkileşime girdiğim konulara cevap versem ve başlığı takip etsem bile bildirim gelmiyor garip 😅
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Son bildirimlerim bunlar. Normalde Sıcak Fırsatlar konusunu takip ediyorum…

IMG_1619.webp

@Mehmet Yılmaz sorun halen devam ediyor.

Son düzenleme:
@Mehmet Yılmaz konu bildirimleri halen gelmiyor…
Bu konudaki mesajlara yanıt verilince geliyor ama sıcak fırsatlardaki etkileşime girdiğim konulara cevap versem ve başlığı takip etsem bile bildirim gelmiyor garip 😅

Son bildirimlerim bunlar. Normalde Sıcak Fırsatlar konusunu takip ediyorum…

Alıntıyı görüntüle

@Mehmet Yılmaz sorun halen devam ediyor.
Takibi bırak yapıp tekrar takip ettin mi?

Geri