Yardım Acil Araç Tavsiye Lütfen

megane 1.3 tce bakabilirsin düz vites sürebilirim diyorsan kayseri bayide 1570e veriyorlardı 2 gün önce otomatik istiyorsan da rahat rahat ikinci elde bulunur o bütçeye

City performans olarak baya zayıf diyorlar öylemi gerçekten ?
Bayırlarda hiç bayılmıyor ama sollucam dersen yüksek rampada hızlanmaz. Kalkışları iyi skkık trafikte üzmez. Tabi CVT şanzıman biraz hantal direkt basınca hızlanmıyor ama zaten hızlanacak yol yok heryer radar. Performanslı araba alsan bile ceza yemeden o performansı kullanamazsın.
Yakıtı sakin kullanımda baya iyi. Bursa - Erdek arası gittim geldim ortalama yakıt 4 dü.
Performans yerine sorunsuzluk tercih edersen kesinlikle al. Bagajı ve arka diz mesafesi geniş. Araç içi ferah ama arka koltuğa 3 tane yapılı insan oturursa sıkıntı çekebilir araç yanlardan biraz dar.

Modeli yüksek km düşük almaya çalış dostum araç ne kadar yeni olursa bakım maliyeti vs o kadar az oluyor egea yada egea cross al geç binilirmi o arabaya felan diye düşünme bence mümkünse otomatik almaya çalış günümüzde genelde otomatik araç ehliyeti alınıyor üç beş sene sonra satmak istediğinde rahat satarsın. Detaylı birşeyler arıyorsan Yt otomobil günlüklerim diye bi kanal var Oğuzhan işinin ehlidir ve her fiyat aralığına mantıklı araç tavsiye ediyor kronik sorunlarını anlatıyor şiddetle tavsiye ederim

Hocam yeni model ve düşük km bakmıyorsan 2015 2016 VOLVO V60 falan bakabilirsin bagaj konusunda üzmez bu fiyatlara 250k km üstü araç satıyorlar genelde tabi bunun yanında boya değişen vsde var aracı alırken bakımları nerde ne zaman yapılmış ona bakmanı öneririim onun dışında güzel bir araç .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba 1.5 m civarı aile kullanımına uygun ikinci eli hızlı yokuşta bayılmayan araç tavsiyesi edebilirmisiniz?
AND ÇETİN'in bir sitesi vardı ordan araçları araştırıp bakabilirsin aslında https://andcetin.com/#home site bu

Hocam yeni model ve düşük km bakmıyorsan 2015 2016 VOLVO V60 falan bakabilirsin bagaj konusunda üzmez bu fiyatlara 250k km üstü araç satıyorlar genelde tabi bunun yanında boya değişen vsde var aracı alırken bakımları nerde ne zaman yapılmış ona bakmanı öneririim onun dışında güzel bir araç .

AND ÇETİN'in bir sitesi vardı ordan araçları araştırıp bakabilirsin aslında https://andcetin.com/#home site bu
10 yaşından büyük araç bence patlamaya hazır bomba gibi her an bir yerleri arıza verebilir. Demir yorgunluğu var , zamanla güneşten kuruyan plastikler falan bence iyi bir tamirci değilseniz hiç bulaşmayın helede 200k üstü kilometreli araçları düşünmeyin bile.
Yeni araç her zaman bakım masrafı olarak daha ucuzdur. Tabi aşırı kronik sorunu olan yeni araçlar hariç.

10 yaşından büyük araç bence patlamaya hazır bomba gibi her an bir yerleri arıza verebilir. Demir yorgunluğu var , zamanla güneşten kuruyan plastikler falan bence iyi bir tamirci değilseniz hiç bulaşmayın helede 200k üstü kilometreli araçları düşünmeyin bile.
Yeni araç her zaman bakım masrafı olarak daha ucuzdur. Tabi aşırı kronik sorunu olan yeni araçlar hariç.
Yani hocam doğru yoruma bir şey denilemez tabi ancak yeni modellerde bu kadar donanımlı araç bulmak imkansız . Araç her ne kadar eskide olsa kalileti olduğunda araçta bir sorun çıkmıyor 10 yaş üzeri araçlar için daha çok bakımları nerde yapıldı , neleri değişti , kazası varsa ne kadar hasar aldı gibi konulara bakılması gerek . Her 10yaş üstü araç çöptür yorumu yanlış önemli olan araca nasıl bakıldığı

Demir yorgunluğu var demişsin çokta anlayamadım ? araba bu uçak değil

Ya 1.5m yoldaki sineği duyabileceğin max 50k kmde cvt şanzımanlı civic alacaksın yada biraz daha eskilere gidip kmyi arttırıp daha donanımlı bir araç alacaksın . Alacak kişi nasıl isterse

Yani hocam doğru yoruma bir şey denilemez tabi ancak yeni modellerde bu kadar donanımlı araç bulmak imkansız . Araç her ne kadar eskide olsa kalileti olduğunda araçta bir sorun çıkmıyor 10 yaş üzeri araçlar için daha çok bakımları nerde yapıldı , neleri değişti , kazası varsa ne kadar hasar aldı gibi konulara bakılması gerek . Her 10yaş üstü araç çöptür yorumu yanlış önemli olan araca nasıl bakıldığı

Demir yorgunluğu var demişsin çokta anlayamadım ? araba bu uçak değil

Ya 1.5m yoldaki sineği duyabileceğin max 50k kmde cvt şanzımanlı civic alacaksın yada biraz daha eskilere gidip kmyi arttırıp daha donanımlı bir araç alacaksın . Alacak kişi nasıl isterse
Bakım ve parça fiyatları , tamircilerin acemilikleri ve bilerek yaptığı üstün körü işler ortadayken ben asla 10 yaşından büyük araca güvenmem. Bu benim kişisel tecrübemdir aynı zamanda. İyi baktım ettim diyen tanımadığın bir insana güvenemezsin. Helede ortalıkta 2 kuruş kar etmek için arabaların içine eden alsatçılar varken.
Demir yorgunluğu bir demirin zaman içinde çürümeye başlaması demek. Yani motor içindeki dişlilerin ve diğer parçaların kullanımdan dolayı esnemesi ve parçalanmaya başlaması. Sonuçta her şeyin bir ömrü var ve ülkemizdeki yolları düşünürsek bu ömrü daha kısa zamanda doldurması muhtemel.
City için şöyle söyleyeyim yol sesini alıyor ama ben rahatsız olmadım isteyen yalıtım yaptırabilir ben gerek duymuyorum. CVT biraz hantal ama sorunsuz olması bence daha önemli. Isınınca kenara çek diye bağıran şanzımanlardan değil. Gaza fazla basınca bağırır ama çok uzun sürmeden toparlıyor kendini zaten düz yolda falan aşırı sessiz ve geçişi olmadığı için sarsıntısız.
En başta yazdığım gibi aslında neticesinde güvenen tamir işinden anlayan alsın 10 yaşından büyük full donanım arabayı. Tabi o donanımların kaç tanesi sağlıklı kaldıysa.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,325
Üyeler
198,745
Son üye
raihoku

Geri