- Konu Sahibi Konu Sahibi
Otomatikmi Manuelmi?Dümdüz 1.6 mjet egea kardesim baska heves arama. Ha sen genç işi kullanacak olsan farklı öneriler verilirde aile için 0 a yakın hem de yürüyen vs iyi araba
Otomatikmi Manuelmi?Dümdüz 1.6 mjet egea kardesim baska heves arama. Ha sen genç işi kullanacak olsan farklı öneriler verilirde aile için 0 a yakın hem de yürüyen vs iyi araba
OtomatikOtomatikmi Manuelmi?
Bayırlarda hiç bayılmıyor ama sollucam dersen yüksek rampada hızlanmaz. Kalkışları iyi skkık trafikte üzmez. Tabi CVT şanzıman biraz hantal direkt basınca hızlanmıyor ama zaten hızlanacak yol yok heryer radar. Performanslı araba alsan bile ceza yemeden o performansı kullanamazsın.City performans olarak baya zayıf diyorlar öylemi gerçekten ?
AND ÇETİN'in bir sitesi vardı ordan araçları araştırıp bakabilirsin aslında https://andcetin.com/#home site buArkadaşlar merhaba 1.5 m civarı aile kullanımına uygun ikinci eli hızlı yokuşta bayılmayan araç tavsiyesi edebilirmisiniz?
10 yaşından büyük araç bence patlamaya hazır bomba gibi her an bir yerleri arıza verebilir. Demir yorgunluğu var , zamanla güneşten kuruyan plastikler falan bence iyi bir tamirci değilseniz hiç bulaşmayın helede 200k üstü kilometreli araçları düşünmeyin bile.Hocam yeni model ve düşük km bakmıyorsan 2015 2016 VOLVO V60 falan bakabilirsin bagaj konusunda üzmez bu fiyatlara 250k km üstü araç satıyorlar genelde tabi bunun yanında boya değişen vsde var aracı alırken bakımları nerde ne zaman yapılmış ona bakmanı öneririim onun dışında güzel bir araç .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
AND ÇETİN'in bir sitesi vardı ordan araçları araştırıp bakabilirsin aslında https://andcetin.com/#home site bu
Yani hocam doğru yoruma bir şey denilemez tabi ancak yeni modellerde bu kadar donanımlı araç bulmak imkansız . Araç her ne kadar eskide olsa kalileti olduğunda araçta bir sorun çıkmıyor 10 yaş üzeri araçlar için daha çok bakımları nerde yapıldı , neleri değişti , kazası varsa ne kadar hasar aldı gibi konulara bakılması gerek . Her 10yaş üstü araç çöptür yorumu yanlış önemli olan araca nasıl bakıldığı10 yaşından büyük araç bence patlamaya hazır bomba gibi her an bir yerleri arıza verebilir. Demir yorgunluğu var , zamanla güneşten kuruyan plastikler falan bence iyi bir tamirci değilseniz hiç bulaşmayın helede 200k üstü kilometreli araçları düşünmeyin bile.
Yeni araç her zaman bakım masrafı olarak daha ucuzdur. Tabi aşırı kronik sorunu olan yeni araçlar hariç.
Demir yorgunluğu var demişsin çokta anlayamadım ? araba bu uçak değil10 yaşından büyük araç bence patlamaya hazır bomba gibi her an bir yerleri arıza verebilir. Demir yorgunluğu var , zamanla güneşten kuruyan plastikler falan bence iyi bir tamirci değilseniz hiç bulaşmayın helede 200k üstü kilometreli araçları düşünmeyin bile.
Yeni araç her zaman bakım masrafı olarak daha ucuzdur. Tabi aşırı kronik sorunu olan yeni araçlar hariç.
Ya 1.5m yoldaki sineği duyabileceğin max 50k kmde cvt şanzımanlı civic alacaksın yada biraz daha eskilere gidip kmyi arttırıp daha donanımlı bir araç alacaksın . Alacak kişi nasıl isterse10 yaşından büyük araç bence patlamaya hazır bomba gibi her an bir yerleri arıza verebilir. Demir yorgunluğu var , zamanla güneşten kuruyan plastikler falan bence iyi bir tamirci değilseniz hiç bulaşmayın helede 200k üstü kilometreli araçları düşünmeyin bile.
Bakım ve parça fiyatları , tamircilerin acemilikleri ve bilerek yaptığı üstün körü işler ortadayken ben asla 10 yaşından büyük araca güvenmem. Bu benim kişisel tecrübemdir aynı zamanda. İyi baktım ettim diyen tanımadığın bir insana güvenemezsin. Helede ortalıkta 2 kuruş kar etmek için arabaların içine eden alsatçılar varken.Yani hocam doğru yoruma bir şey denilemez tabi ancak yeni modellerde bu kadar donanımlı araç bulmak imkansız . Araç her ne kadar eskide olsa kalileti olduğunda araçta bir sorun çıkmıyor 10 yaş üzeri araçlar için daha çok bakımları nerde yapıldı , neleri değişti , kazası varsa ne kadar hasar aldı gibi konulara bakılması gerek . Her 10yaş üstü araç çöptür yorumu yanlış önemli olan araca nasıl bakıldığı
Demir yorgunluğu var demişsin çokta anlayamadım ? araba bu uçak değil
Ya 1.5m yoldaki sineği duyabileceğin max 50k kmde cvt şanzımanlı civic alacaksın yada biraz daha eskilere gidip kmyi arttırıp daha donanımlı bir araç alacaksın . Alacak kişi nasıl isterse