🔥İndirim Donanım Arşivi 7500f- 5070 - 32 Ram OEM 68.499 TL- 9 Taksit

Eğer aynı ürünü burdan taksitli olarak alırsan zaten reel olarak ~%10 daha ucuz oluyor. Eğer avrupadan peşin alacaksan bunu da hesaba kat.
bence de katılıyorum burdaki sisteminde 0 fiyata gitmeyeceği için satmak yerine upgrade imkanın var ise onu yapabilirsin hem de parça parça yeri geldiğinde 9 ay 0 vade ile amazondan yapabiliyorsun.

Ben bir başlık altında bu sistem ile ilgili eleştirimi ve olumlu yorumumu yapmıştım eğer amacınız marka bir sistem 32gb ram ve beyaz bir kaç parça olsun üzerine de 6/9 ay taksit olsun diyenler için makul bir sistem ama olumsuz yanları ekran karttı oyunlarda 77 derecelere dayanmışken %50 fan hızlarına ulaşması evet şimdi için bir sorun teşkil etmez ama ilerisi için bir teşkil etmeye başlayacak ve ekran kartı işlemci oyun testinden toplamda 350w a ulaşmışken +100w diğer donanımlara da yazarsak eğer, bu değerler iyimser değerler 650w psunun durmadan %60 üzerinde kulanılmasına ve sistem güncellemesine açık olmayacağı anlamına geliyor.
Sıcaklık yorumu tamamen hastaların yapacağı bir yorum. 77 derece temmuz ayında çok normal. 12 ayın topu topu 3 ayında o dereceyi görecek onun dışında min 5 6 derece daha düşük çalışacak kart. İlerisi içinde sorun teşkil etmiyor.
PSU ise ekran kartı ile işlemci dışına 100w yazman tamamen sallama hesap oluyor. o sistem 400w üzerine 1w cıkmaz. rahat rahat 200w daha ekran kartına kullanabilir

aynı fiyatlar bile olsa %13 vergi iadesi var
yani ben burda 100k verip aynı sistemi almak yerine avrupa garantili şekilde 87e getirebiliyorum
ayrıca her parçadan 1 tane olmak üzere her parçadan getirebiliyorlar
Tax free bayağı geç geliyor haberin olsun

Fp sistem degil

Sıcaklık yorumu tamamen hastaların yapacağı bir yorum. 77 derece temmuz ayında çok normal. 12 ayın topu topu 3 ayında o dereceyi görecek onun dışında min 5 6 derece daha düşük çalışacak kart. İlerisi içinde sorun teşkil etmiyor.
PSU ise ekran kartı ile işlemci dışına 100w yazman tamamen sallama hesap oluyor. o sistem 400w üzerine 1w cıkmaz. rahat rahat 200w daha ekran kartına kullanabilir
Benim için ekran kartındaki o sıcaklar laptopa anca yakışır elimdeki 5090(laptop) ile hiç sistem kapanmadan model eğitiyorum sıcak ve nemli bir şehirde yaşıyorum 77 dereceyi hiç geçmedi kaldı ki imzamdaki sistem 1 saat furmak da 65 derecenin hep altında kaldı %30 fan hızında ki bu testleri zaten aynı bu forumda paylaştım ve odam da kapalı kutu gibi ben terden su oluyorum oyunalar da 55 derece ki da en kötü senaryo da 60 derece. Ben zaten sistem çöp alınmaz demedim sistem alınabilirlik taraflarını da yazdım gelelim senin dediğin gibi olsa kısmına 400w sitemden de çekse %60 PSU kullanım olacak oyun sırasında durmadan bir yük altı demek aşırı değil ama olacak bu kısımdan daha çok sistemin geliştirebilrliği zayıf asıl vurgulamak istediğim nokta bu . Yoksa sistem marka severler için ve taksit imkanı sayesinde alınabilir bir seviye

Sistem güzel arkadaşlar şuan fiyatı ile rakipsiz GameGaraj 69.999 TL yaptı N11'e yalvar yakar 68.499 TL yaptırabildik. Malum sistem Full MSI olunca da bir maliyeti oluyor ve büyük markalar da "zaten satıyorum" diye burnundan kıl aldırmıyor. Ona rağmen şu dönemde Full MSI için 68K mucize oldu.
Hocam keşke Gaming X trio model ayarlayabilseydiniz o zaman olurdu.

Sistem hakkındaki yorumum taksit ile alacaklar için gayet iyi ve f/p özellikle 9 ay peşin fiyatına taksit olması büyük bir avantaj ancak "Full msi" ibaresi bana kalırsa yanıltıcı çünkü bir çok kişi buna bağlı fiyatının arttığını düşünüyor ancak zaten oem şirketleri bu markalardan destek alıyorlar ve toplu alımlarında ona göre fiyat çekiyorlar ve bu ekran kartı halihazırda GG'de 28 bine verilmişti ve piyasada fazlasıyla üretilmiş ve piyasası doygun bir ekran kartı aynı şekilde kasa full beyaz olabilirdi onun yerine çirkin siyah-beyaz bir görüntüye kavuşmuş ve ramlarin isimleri pek güven vermedi ancak yeterli gibi görünüyor üst kalite değil ancak yeterli alacaklara hayırlı olsun çok büyük bir fırsat degil ancak kötüde değil iyi forumlar

Geri