4 Pepsi 330ml 40 TL Migros

Dostum sanki çokta mecbur değiliz be kolanın iyisini almaya hadi temizlik malzemesine lafım yok fakat keyif için aldığın bir içeceği almasanda olur gibi ayrıca firmaların kâr üstüne kâr koyması da beni bağlamaz ben üstüme düşeni yaparım.
Bu benim düşüncem senin düşüncene de saygı duyarım kimseye karışmaya hakkımız yok
1 kişinin alıp almaması ile hiç bir şey değişmez ha değişecek olsa almam fakat ne zamandır boykot yapılıyor değişen bir şey yok adamlara etkisi dahi yok

Hay şansıma para yokken yine böyle bir kampanya oluyor
kral 100 tl de paran vardır ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dostum sanki çokta mecbur değiliz be kolanın iyisini almaya hadi temizlik malzemesine lafım yok fakat keyif için aldığın bir içeceği almasanda olur gibi ayrıca firmaların kâr üstüne kâr koyması da beni bağlamaz ben üstüme düşeni yaparım.
Bu benim düşüncem senin düşüncene de saygı duyarım kimseye karışmaya hakkımız yok
Şu boykot muhabettini salın iyilik meleği değilsiniz kendiniz içmezsiniz olur biter.

Gece bu ikililerin yanında 21 - 23₺ falan yazarken şimdi böyle olmuş. Adet 10₺'ye geliyordu, artmış.

1783492026406.webp

teşekkürler

Ha-ha-ha-ha ne kadar da komik😂 "Dur şu boykot yapıyor sunla dalga geçeyim de keyfim yerine gelsin "
Dostum sakın ha bu mizahi çar çur etme stand-up falan yap

Stand-up yapamam hocam içeri atılmak istemiyorum. Teknoloji-bilgisayar ağırlıklı bir forumda da boykot lafını yapmayın artık. Kendi içinde ne yapıyorsan yap, yorum yapmak ve diğerlerini uyarmak zorunda değilsin. Kullandığın telefondan bilgisayardan onların kullandığı işlemci-grafik çipinden tut bu sitenin altyapısından, internet için kullandığın uluslararası denizaşırı kablolara kadar her şey amerika buluşu-üretimi.

İşinize gelen ve ya daha doğrusu sizi zora sokmayacak, konfor alanınızdan çıkarmayacak ürünlere gelince boykot yapıyorsunuz.

Sizin yaptığınız sadece vicdan mastürbasyonu.

Bim le cola için, alıştıktan sonra öbürleri çok şekerli gelmeye başlıyor, en iyi kola bana göre

Geri