🔥İndirim Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

Hocam bende bu AIO'nun bir üst serisinin 240'lığı var. Bir şeye kafam takıldı. Gece yarısı NZXT'nin sitesine girdim, sağ alttan 3 klik ile canlı desteğe bağlandım. Adama kameramı açıp, sorunu anlattım. Birebir yardımcı oldu, sorunumu çözdü ve gitti.

NZXT çok iyi bu konularda, AIO'ları da çok güzel.

Ama bakın ne var, bendeki işlemci 265K. Bu 250W bir işlemci ve elimdeki AIO 220W'a kadar ısı dağıtabiliyor. 250W çektiğinde, 95 derece oluyor işlemcim.

Ben bu durumda yine 280 almam. 360 indirimi beklerim bunun ayarında. Çünkü benim işime 360'lık yarar.

Kasanıza uyuyorsa kaçırmayın. Çok baba bir 280'lik. 300W'a kadar ısı dağıtabiliyor.

Benim de kasam seninki gibi. Üstte 2 tane 140MM desteği var ama 280MM radyatör desteği yok. Sebebi ise kalınlığı sebebiyle anakartıma çarpması riski. Belki olur, bilemiyorum. Ben de bilmiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İptal olma ihtimali 0'da 0 bu arada. Bu çok gerçekçi bir indirim.
güzelliğide tam dediğin gibi o kalite ve hizmeti ama işte bir türlü emin olamıyorum şu kalınlık meselesinden.

Kuponu kullanamassin kupon olana İncehesap cok avantajli. Bu paraya adi sani belli olmayan markalari satiyolar. Nzxt cogunun icinden gecer ekranda ustune kar kalir.
100 lira üstüne aynı model amazonda var 3 taksit bunu yazdım
sen farklı marka falan diyon yanlış mesajı mı alıntıladın

100 lira üstüne aynı model amazonda var 3 taksit bunu yazdım
sen farklı marka falan diyon yanlış mesajı mı alıntıladın

Ram iadelerine 500 lira kupon verdi İncehesap o yuzden kuponu olana ince hesapta 2799 liraya geliyor onu demek istedim

• İnanılmaz
Reaksiyonlar: Che_
Gigabyte ATC800 kullanıyorum, kasam yeterince büyük nzxt H710i, ATC800 den buna geçilir mi geçeceksem 360mm ye mi geçeyim işlemcim 7800x3d

Geri