❌İndirim Bitti! Nzxt Kraken Elite 280 Rgb Rl-Kr28e-B1 - 3.299tl!

Stok var arkadaşlar hala ihtiyacı olan alsın, 2800e nasıl alındığını veya kuponu soran arkadaşlar için açıklama;
Birkaç hafta önce hatalı fiyatlandırma ile ram alanlara telafi olarak verildi o kuponlar yani siz o gece ram almadıysanız biri size vermediği sürece alamazsınız bilginiz olsun.

kasam bu uyumluluk hakkında herhangi bir bilgi bulamadım sizce uyar mı

Ekler

• IMG_2679.webp
    IMG_2679.webp
    67.8 KB · Hit: 62
  • IMG_2678.webp
    IMG_2678.webp
    37.9 KB · Hit: 59
Eğer önde takmış olduğun fanlar 120mm ise genişlik olarak 140mm monte sorunu olmaz, uzunluk olarak da 280mm kurtarır. Tam emin olmak istiyorsan yan kapağı açıp içeriden fotoğraf atman gerekiyor. Bir de üstteki hava filtresini kaldırıp vidaları takabileceğin 140mm yuvaları var mı onu kontrol et.

İlandan atmışsınız herhalde, kasanın tam modelini bulamadım ben de ama benzer modellerden hareketle üst panele bakarsak geniş duruyor, diğer modellerdeki gibi 140mm vida yuvaları ve 2x140mm uzunluk desteği vardır, kesin emin olmak için ilan sahibine sorabilirsiniz.

İlandan atmışsınız herhalde, kasanın tam modelini bulamadım ben de ama benzer modellerden hareketle üst panele bakarsak geniş duruyor, diğer modellerdeki gibi 140mm vida yuvaları ve 2x140mm uzunluk desteği vardır, kesin emin olmak için ilan sahibine sorabilirsiniz.
vallaha tam emib olamamıştım sizin mesajı görene kadar bitmiş canım sıkıldı thermalright assasin 120x aldım 1200 e 5700x için
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

acayip moraller bozuldu vallaha eğer oluyorsa

alanlar bedaya aldı hele o 500 tl kuponu olanlar.. bu kalitede ürünü bu paralara zor bulursunuz.
https://giphy.com/ buda gif sitesi değiş değiş kullanın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

indirim bitmiş ama ön tarafına rahat sığar.

Son düzenleme:
4600₺ verilir mi peki ne dersiniz? Pek anladığım bir konu değil ama çok şık duruyor hakikaten

Screenshot_20260710_125251.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,645
Üyeler
199,006
Son üye
EyuphanB

Geri