❌İndirim Bitti! Sparkle Intel Arc B580 Titan 12gb Gddr6 192bit Ekran Kartı 11.699tl

Aldım gitti beyler çünkü 5060Ti diyorum 9060 a çıkıyor sonra diyorlar 5070 daha iyi onu alalım diyoruz diyorlarki 9070 xt varken 5070 alınmaz ben bütçem belli aldım geçtim 20-25 lere çıksam beni zorlar inşallah üzmez Sparkle markası biraz garip geldi ama 3 fanlı cix duruyor
Sessiz ve serin bir kart. En iyi B580'lerden birisini. Oynayacağınız oyuna göre üzmez. İnternette XeFG Optiscaler diye aratın. 12GB Vram'in avantajı ile yüksek ayarlarda 2K'da 50 FPS aldığı oyunlarda 3X FG ile 150 FPS alabilirsiniz. XeFG'de kare gecikmesi AMD'nin ve Nvdia'nın FG'lerine göre çok daha düşük. Bu kart tam bir frame gen kartı.

Aldım gitti beyler çünkü 5060Ti diyorum 9060 a çıkıyor sonra diyorlar 5070 daha iyi onu alalım diyoruz diyorlarki 9070 xt varken 5070 alınmaz ben bütçem belli aldım geçtim 20-25 lere çıksam beni zorlar inşallah üzmez Sparkle markası biraz garip geldi ama 3 fanlı cix duruyor
İntel ARC B580 Limited Edition Ve Sparkle Titan B580 kullandım gayet iyiler üzmedi doğrusu ama dediğim gibi kullanıcının beklentisi mühim olan

İntel ARC B580 Limited Edition Ve Sparkle Titan B580 kullandım gayet iyiler üzmedi doğrusu ama dediğim gibi kullanıcının beklentisi mühim olan
Limited Edition ile Sparkle arasında sıcaklık ve ses konusunda fark sizce ciddi boyutlar mıydı peki?

Sessiz ve serin bir kart. En iyi B580'lerden birisini. Oynayacağınız oyuna göre üzmez. İnternette XeFG Optiscaler diye aratın. 12GB Vram'in avantajı ile yüksek ayarlarda 2K'da 50 FPS aldığı oyunlarda 3X FG ile 150 FPS alabilirsiniz. XeFG'de kare gecikmesi AMD'nin ve Nvdia'nın FG'lerine göre çok daha düşük. Bu kart tam bir frame gen kartı.
Düz B580 için de geçerli mi aynı durum?

Düz B580 için de geçerli mi aynı durum?
Tabii ki. B580'lerin stok ve yan üreticileri arası hiçbir fark yok. Tek fark ses ve ısı konusunda olabilir. Ama kartın kendisi zaten ısınan bir kart değil. Düz hali de gayet serin olan bir kart.

Ben kullanıyorum 2 aydır b580 test videoları çekmiştim en son pubg çektim kanalda cs2 filanda var merak eden varsa bakabilir.

Peki sence benim sistemimle uygunluğu nasıldır aldım artık da gene de yorumun nedir yazmıştım sistemimi 14400F li

Limited Edition ile Sparkle arasında sıcaklık ve ses konusunda fark sizce ciddi boyutlar mıydı peki?
Hayır değil ben 2 sinide kullandım 2 side serin kart siyah daha premium geldi bana sparkle da öyle dandik değil yani soğutması güzel
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki sence benim sistemimle uygunluğu nasıldır aldım artık da gene de yorumun nedir yazmıştım sistemimi 14400F li
CS2 de beni tatmin etmedi düşük fps verdiği için ama diğer oyunlarda memnundum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İster 2 fanlı alın ister 3 size bağlı 2 sinide deneyimledim tatmin edici

Bu kart aynı rtx 5060 serisi gibi x8 veriyolu kullandığı için pcie3.0 anakartları pek sevmez (onlar 9060xt tercih edebilirler), pcie4.0 ve üstü sistemlerde problem değil

bende aynı durumdaydım aldım bende 1 tane vidyo karşılaştırmalarına baktım 9060xt ile arasında %15 %20 fark var fiyatı yarı yarıya ucuz bence mantıklı seçim yaptık umarım pişman olmayız

Ben bu kartı almayı dusunuyordum 5060 ti aldım bu kart çok fazla ileri vaadediyor.kesinlikle bu fiyata 12gb VRAM müthiş ayrıca performansida iyi.
Unuttum yazmayı,XeSS dlss kadar olmasada gelişiyor bu fiyata alin geçin hatta bu kart 2 hafta öncesine kadar 11k idi.limited edition versiyonu

Geri