4600₺ verilir mi peki ne dersiniz? Pek anladığım bir konu değil ama çok şık duruyor hakikaten
Alıntıyı görüntüle
Eğer önde takmış olduğun fanlar 120mm ise genişlik olarak 140mm monte sorunu olmaz, uzunluk olarak da 280mm kurtarır. Tam emin olmak istiyorsan yan kapağı açıp içeriden fotoğraf atman gerekiyor. Bir de üstteki hava filtresini kaldırıp vidaları takabileceğin 140mm yuvaları var mı onu kontrol et.
En uçtakiler 140mm genişliğinde açılmış vida delikleri, uzunluk ya da genişlik olarak sığar sıkıntı olmaz ancak kalınlık olarak pek radyatör takılmasına müsaade edecekmiş şekilde dizayn edilmiş gibi gelmedi. İlk fotoğrafta sol üst köşeye bakarsan hem bir metal çıkıntı var hem de ana kartın monte edildiği alanı üst panele çok yakın başlatmışlar. Sığmaz o yüzden. Garip bir tasarım olmuş, muhtemelen sıvı soğutucular piyasaya çıkmadan önce tasarlanmış eski bir kasa.Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hocam anlayamadım hala sizce uyumlu mu vida deiliği var aslında ama
iptal ediyorum o zamanEn uçtakiler 140mm genişliğinde açılmış vida delikleri, uzunluk ya da genişlik olarak sığar sıkıntı olmaz ancak kalınlık olarak pek radyatör takılmasına müsaade edecekmiş şekilde dizayn edilmiş gibi gelmedi. İlk fotoğrafta sol üst köşeye bakarsan hem bir metal çıkıntı var hem de ana kartın monte edildiği alanı üst panele çok yakın başlatmışlar. Sığmaz o yüzden. Garip bir tasarım olmuş, muhtemelen sıvı soğutucular piyasaya çıkmadan önce tasarlanmış eski bir kasa.
Model numarasına erişiminiz varsa bir kontrol edin yine de, belki de fotoğraflardaki perspektif yüzünden sığabilecek alan dar gibi gözüküyor olabilir. Bu soğutucu için radyatör kalınlığı 3 cm, fan kalınlığı 2.6 cm, toplamda 5,6 cm bir alana ihtiyaç var.iptal ediyorum o zamansağlık olsun alan arkadaşlar iyi günlerde kullnıe inşallah
Sığmaz bu kasaya, dün montaj yaptım, kalınlık kurtarmaz.iptal ediyorum o zamansağlık olsun alan arkadaşlar iyi günlerde kullnıe inşallah
Paylaşım için teşekkür, Amazon`daki bitmiş HB` deki son 2 ürün kalmıştı, tam da 2 Tane ihtiyacım vardı çektimNZXT Kraken Elite 280 RGB RL-KR28E-B1 280 mm AIO CPU Soğutucu, Özelleştirilebilir 2,36 inç LCD Ekran, Yüksek Performanslı Pompa, 2 x F140 RGB Core Fan, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
NZXT Kraken Elite 280 RGB RL-KR28E-B1 280 mm AIO CPU Soğutucu, Özelleştirilebilir 2,36 inç LCD Ekran, Yüksek Performanslı Pompa, 2 x F140 RGB Core Fan, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Model numarasına erişiminiz varsa bir kontrol edin yine de, belki de fotoğraflardaki perspektif yüzünden sığabilecek alan dar gibi gözüküyor olabilir. Bu soğutucu için radyatör kalınlığı 3 cm, fan kalınlığı 2.6 cm, toplamda 5,6 cm bir alana ihtiyaç var.
Hayır, neden sıkıntı olsun, cayma hakkı kapsamında 14 gün içerisinde iade edebilirsiniz. İlk önce radyatör ve fan montajını deneyin, sığıyorsa ona göre işlemciye temas edecek bölgedeki koruyucu jelatini sökün ve termal macunu kullanın. Jelatini açılmamış ve macunu kullanılmamış ürünün iadesini kabul etmek zorundalar.deneyip olmazsa iptal etsem sıkıntı sizce sıkıntı çıkarırlar mı
Normalde sıkıntı çıkmaması gerek ama burası Türkiye. Hakkınız olmasına rağmen "montajı yapılmış" diye iadeyi reddedip, sizi THH ile uzun bir sürece maruz bırakabiliyorlar. Yine de dikkat edin.deneyip olmazsa iptal etsem sıkıntı sizce sıkıntı çıkarırlar mı
sipariş vermiştim bugün gelmiş tüm fanları ben kasadaki değiştimiştim kışın şimdi kasa değişitmreye gönlüm el vermiyor sizce ön mesh ızgaraya takıp fanlarıda sıvı soğutma bölümüne taksam thermalright assassin 120x den iyi performans verir mi? yeni aldım thermalright ı iade hakkım var bunu yapmak daha mı iyi olur sizce kasa çirkinleşir miNormalde sıkıntı çıkmaması gerek ama burası Türkiye. Hakkınız olmasına rağmen "montajı yapılmış" diye iadeyi reddedip, sizi THH ile uzun bir sürece maruz bırakabiliyorlar. Yine de dikkat edin.