İncehesap'tan Alınan İşlemci 2. El Olarak Gönderilmiş Olabilir mi?

İade ürünün bir şekilde elbette tekrar pazara kazandırılması lazım. Ama ben macun sürülmüş işlemciyi, macunu üstünde iadeye yollasam almazlar. Millet nasıl iade ediyor bu ürünleri ya.

İade ürünün bir şekilde elbette tekrar pazara kazandırılması lazım. Ama ben macun sürülmüş işlemciyi, macunu üstünde iadeye yollasam almazlar. Millet nasıl iade ediyor bu ürünleri ya.
Outlet veya ikinci el olarak belirtip ona göre satmaları lazım işlemciyi hocam etik olan budur onun dışında yapılan ahlaksızlıktır bence

benim iade ettiğim işlemciye benziyor :) ben de satın almıştım ve bana amd kutusunda, kutuya sığmayacak şekilde göndermişlerdi. macun izi vs. yoktu. ben direkt kullanmadan hiçbir şey yapmadan iade ettim yeni sistem topladığım için test etme imkanım yoktu. yani güvenemedim öyle bir şekilde geldi ki. üstünde de lekeler vardı ve alttaki pinlerinden biri ekstra parlaktı.

sanırım iade edildiğinde sisteme takıp test ettiler ve çalıştığını görünce o şekilde geri kaldırdılar. aklıma gelen tek iyimser senaryo bu :)

Outlet veya ikinci el olarak belirtip ona göre satmaları lazım işlemciyi hocam etik olan budur onun dışında yapılan ahlaksızlıktır bence
Elbette öyle. Ben tamamen iadeden bahsettim. 2 hafta koşulsuz şartsız iade şansımız olsa da; böyle durumlarda çok fazla yokuşa sürülme yaşadım hayatım boyunca. Şu halde bir işlemci yollasam hayatta iade almazlardı. Bunu iade almaları ayrı, sıfır diye satmaları ayrı, hadi sattılar; bir temizlik yapmadan yollamaları ayrı bir olay.

bu işlemciyi temizlemeden böyle gönderilir mi arkadaş nasıl bir iş ahlakı bu ya, bu yüzden tray işlemcilere bulaşmıyorum ne olduğu belli değil kolay iade edilebilir, düzgün muhafaza edilmeyebilir,

İnternet üzerinden ne alırsanız alın kargosunu açarken videosunu çekin. Bunu sen bu şekilde yaptın şimdi de iade ediyorsun deseler kimseye derdini anlatamazsın.

İncehesap :poop: dan farksız bir yer. Silmeye bile üşenmişler eskiden alenen yapıyorlardı artık göstere göstere.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,572
Üyeler
199,190
Son üye
eymen.ehej

Geri