Samsung'da o fiyat segmentinde adamakıllı telefon yok Samsung önermiyorumSamsung olmadı birincil ve kesin tercihim .Günlük kullanım için ısınmayan kasmayan ve ön kamerası da kötü olmasın ortalama bişi idare eder ortalama 15.000 TL bütçem var max 22.000 Tl olabilir. Şimdiden teşekkürler.
A37 alabilirsin 22K ya zorlarsan.Samsung olmalı birincil ve kesin tercihim .Günlük kullanım için ısınmayan kasmayan ve ön kamerası da kötü olmasın ortalama bişi idare eder. 15.000 TL bütçem , max 22.000 Tl olabilir. Şimdiden teşekkürler.
TR de Samsungdan başka düzgün marka yok ki Android cihazlarda. Bir tek Honor fena değil bence kalanı komple berbat.Samsung'da o fiyat segmentinde adamakıllı telefon yok Samsung önermiyorum
Hocam xiaomi veya Poco öneririmNe önerirsiniz hocam
Hocam xiaomi veya Poco öneririm
Biraz bütçeyi artırabilirsen bu da düşünülebilir
https://www.akakce.com/cen Neden x...lardan biri ve çentiği Samsung'a göre çok az
Kamera daha iyi?a37 8-256 alinabilir kendim alacak olsam a37 yi alirdim isinmayan kasmayan demissin ama zaten seceneklerimiz belirlenmis o konulara birsey diyemeyecegim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kamera samsung daha iyi hocam zaten arkadas on kamerasi kotu olmasin demis xiaomi on kamerada sicip batiriyor
Hocam öyle konuşmayın uyarı yersiniza37 8-256 alinabilir kendim alacak olsam a37 yi alirdim isinmayan kasmayan demissin ama zaten seceneklerimiz belirlenmis o konulara birsey diyemeyecegim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
kamera samsung daha iyi hocam zaten arkadas on kamerasi kotu olmasin demis xiaomi on kamerada sicip batiriyor
Samsung fanboyu olmaya devam et22 K altında düzgün bir telefon yok. Galaxy A56'dan aşağısına bakmamanı tavsiye ederim. Redmi, Poco falan önermişler de yazılımı sıkıntı.
Sen ne dersen de Mi fanboyu kardeşim. Aklı başında her insan Xiaomi'nin yazılımının tırt olduğunu kullandığında anlar.Samsung fanboyu olmaya devam et
Ayrıca xiaomi kullanıcısıyım yazılımı falan sıkıntı değil reklam çıkması sorununu da nextdns ile çözdüm
Hocam xiaomi kullanıyorum ve yazılımından memnunum (geçmişte Samsung kullanan biri olarak)Sen ne dersen de Mi fanboyu kardeşim. Aklı başında her insan Xiaomi'nin yazılımının tırt olduğunu kullandığında anlar.
A26 hocam 8gb 256 olanını kullanıyorum 120 hz ekran yenilemesi var 5000mah kuryeyim günde 12 saat nfc mobil veri konum bluetooth açık en ufak donma kasma vb şey yaşamıyorum vatanda indirimler mevcut ve sanırım a26yı gördüm indirimde alabileceğin bir telefonNe önerirsiniz hocam