Orjinal ve güncel ürünler hocam günümüz şartlarında böyle maalesef bende oradan alıyorum hep ama çok sık almadığım için o bütçeleri gözden çıkarabiliyorum taksitle alıyorum aklıma başka bir yer gelmiyor Nike'ın kendi mağazasına bakabilirsiniz eğer daha uygun bir ayakkabı arıyorsanız vans bakabilirsiniz o 47 numaraya kadar vardı ama üstü var mı bilmiyorum.7-10k arası hocam![]()
geçen yıl 4k ya almıştım 1 yılda ne uçmuş nikeın kendi siteside gümrük olayları yüzünden kapalıOrjinal ve güncel ürünler hocam günümüz şartlarında böyle maalesef bende oradan alıyorum hep ama çok sık almadığım için o bütçeleri gözden çıkarabiliyorum taksitle alıyorum aklıma başka bir yer gelmiyor Nike'ın kendi mağazasına bakabilirsiniz eğer daha uygun bir ayakkabı arıyorsanız vans bakabilirsiniz o 47 numaraya kadar vardı ama üstü var mı bilmiyorum.
Maalesef öyle hocam haklısınız 5k ya 2 tane adidas almıştım hala kullanıyorum hatta 2 yıl oldu tatsız.geçen yıl 4k ya almıştım 1 yılda ne uçmuş nikeın kendi siteside gümrük olayları yüzünden kapalı