Yardım Büyük Numara Ayakkabı Lazım

DrequanN

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
590
merhaba ayakkabı gnelde 47.5-ile-48.5 arası modele göre değişiyor güvenilir yerlerden site linki atarsanız çok sevinirim model fark etmez ama marka olarak nike olursa sevinirim teşekkürler

Sneaksup sitesine bakabilirsin.

7-10k arası hocam :(
Orjinal ve güncel ürünler hocam günümüz şartlarında böyle maalesef bende oradan alıyorum hep ama çok sık almadığım için o bütçeleri gözden çıkarabiliyorum taksitle alıyorum aklıma başka bir yer gelmiyor Nike'ın kendi mağazasına bakabilirsiniz eğer daha uygun bir ayakkabı arıyorsanız vans bakabilirsiniz o 47 numaraya kadar vardı ama üstü var mı bilmiyorum.

Orjinal ve güncel ürünler hocam günümüz şartlarında böyle maalesef bende oradan alıyorum hep ama çok sık almadığım için o bütçeleri gözden çıkarabiliyorum taksitle alıyorum aklıma başka bir yer gelmiyor Nike'ın kendi mağazasına bakabilirsiniz eğer daha uygun bir ayakkabı arıyorsanız vans bakabilirsiniz o 47 numaraya kadar vardı ama üstü var mı bilmiyorum.
geçen yıl 4k ya almıştım 1 yılda ne uçmuş nikeın kendi siteside gümrük olayları yüzünden kapalı

geçen yıl 4k ya almıştım 1 yılda ne uçmuş nikeın kendi siteside gümrük olayları yüzünden kapalı
Maalesef öyle hocam haklısınız 5k ya 2 tane adidas almıştım hala kullanıyorum hatta 2 yıl oldu tatsız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,226,703
Üyeler
199,207
Son üye
Senorproleter

Geri