Paylaştığım Reels Messi ile alakalı değil tamamen Arjantin in ülke olarak İsrail yanlısı olmasi ve Netanyahu nun bunu açık açık dile getirmesi beni insan olarak rahatsız etti. Tamamen "insani"bir tepki.Bu psikolojik tarafı.
Diğer tarafı ise ben bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak Ay Yıldızlı bayrağımın ve ülkemin sporun her alanında başarılı olmasını görmek isterim. Türk ve kendini Türk hissedenler gibi.
Turnuvadaki maçların %90 ini takip etmiş biri olarak, sadece 1 gol yiyerek, hem yarı finalde Fransayi hem de finalde Arjantini ezici bir futbol oynayarak kazanmasıni beklemem de başlıkta belirttiğim gibi futbolun adaleti olarak gormemden kaynaklıdır.
Forumlarda yada sosyal medyada görüyorum Ronaldocu ve Messici arkadaşları. Nvidia ve Amd ci gibi

Ben Ronaldo nun futbol tarzı, hareketleri karakterini çok beğeniyorum.
Ancak Messi bırak Israili desteklemeyi, siyonist bile olsa Netanyahunun öz kardesi bile olsa düşüncem;
Messi başka bir seviye. Onun gibi bir oyuncu daha gelir mi, görmek nasip olur mu bilmem ama hayran olduğum bir FUTBOLCU.
Hicbir şeye körü körüne savunmam.
Ama herseyde olduğu gibi futbolcunun da bir TETT si var ve Messi,Ronaldo artık zirvede bırakmalı. Ki bıraktılar artık sanırım.