Futbolun Adaleti mi ? Dünya Kupası Finali

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yok reelsi seninkine demedim maçı tabi ki İspanya haketti dediklerinde sonuna kadar haklısın ama bazıları sırf Ronaldoyu seviyor diye Messiyi köy takımı topçusu yaptılar adam İngiltere dahil bütün maçları kendi başına aldı
Eskidende messi ronaldo tartışması vardı ama millet her ikisinide respect atardı. Şimdi birini yermeden diğerini yüceltmiyor. Şu insanlar yüzünden kitleler oluştu kitleler arası nefret oluştu

Bırakın futbol tartışın her konuyu israil filistin meselesine getirmeyin. Birinin karakterini sevdiysen de sevdin yani niye adamın karakteri şöyle şöyle senin sevdiğin de bak şunu yaptı bırak ondan nefret et benimkini sev yarışına giriyorsunuz. Sanarsın bu insanlar gerçek hayatta tanıdığınız kardeşiniz arkadaşınız akrabanız falan. Hepsini medyanın gösterdiği kadar tanıyorsunuz
Tam olarak okusaydın ne demek istediğimi daha iyi idrak ederdin. Sorun yok.
Karakteri şöyle böyle demedim Messi yada Ronaldo nun.
Umrumda da degil. Ben futbolseverim. Çok da zevk aldim bu turnuvadan. Biz elendikten sonra Ispanya nin iyi futbol oynadigini ve kazanmasını istedim. Messi den ziyade Arjantin e antipati duyuyorum. Kimseyle de tartışmıyorum .O seviyede birisi degilim zaten.

Akşam da inanılmaz mutlu oldum.
Hatta şöyle bir örnek vereyim. Ispanya nin gol attığında ki sevincimi en son 2000 deki Uefa Finalinde Popescunun son penaltısı ve 2002 WC Senegal maçında I.Mansiz in attigi Altin golde böyle sevinmistim. O derece

En doğru yorum bu İsrailmiş Filistinmiş ben futbola bakarım hayatta tek zevk aldığımız bu kaldı
Futbola bakıyorsan neden benim yorumlarıma hazmedemedin(sadece benim değil bir çok kişinin) o zaman onu söyler misin ben rezalet futboluna ve oyun içi yaptığı çirkinliğe deyindiğim de neden zoruna gitdi onun açıklamasını yap o zaman. Her arjantinden nefret eden insan Ronaldocu değil bunu anla artık. ARJANTİN = rezalet, fifa , haramball

Futbola bakıyorsan neden benim yorumlarıma hazmedemedin(sadece benim değil bir çok kişinin) o zaman onu söyler misin ben rezalet futboluna ve oyun içi yaptığı çirkinliğe deyindiğim de neden zoruna gitdi onun açıklamasını yap o zaman. Her arjantinden nefret eden insan Ronaldocu değil bunu anla artık. ARJANTİN = rezalet, fifa , haramball
Yav sen ne anlatıyorsun bir şey bildiğin yok instagramdan edit izleyip burda gaza gelmişsin

Yav sen ne anlatıyorsun bir şey bildiğin yok instagramdan edit izleyip burda gaza gelmişsin
Bak bak bir şey bilmiyormuşum 2 cümle kuramayan insan bunu diyor he bak işte buna çok gülerim. İspanya sadece Arjantine saplamamış belli oldu.

Bak bak bir şey bilmiyormuşum 2 cümle kuramayan insan bunu diyor he bak işte buna çok gülerim. İspanya sadece Arjantine saplamamış belli oldu.
Tamam Uzatma Artık .

two green frogs are standing next to each other and one of them is touching the other 's face .

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,597
Üyeler
199,398
Son üye
utku52

Geri