Tarayıcıdan Bile Gelen Cızırtı Sesi Coil Whine mı?

denizz321

80+
Reaksiyon skoru
0
Yeni aldığım bilgisayarımdan oyunlarda özellikle yüksek fpsye çıkınca ses geliyordu coil whine olduğunu düşünmüştüm ama farkettimki tarayıcıda sayfayı aşağı yukarı yaparken bile cızırtı sesi geliyor çok rahatsız edici ve gündüz bile duyuluyor bu coil whine mıdır yoksa başka bir şey mi?

Ekler

• PC-43500.webp
    PC-43500.webp
    54.3 KB · Hit: 29
Anakart ile mi alakalı yani
Sebebi GPU o yüzden duyuyorsun o vızıltı sesini. PSU zayıftır tahimince, soğutucun zayıf, anakartın da o işlemciyi besleyebilecek kapasitede değil bu arada haberin olsun. Anakart bile vızıldıyor olabilir yani öyle söyleyeyim.

evet coilwhine bazı kartlarda masaüstünde bile geliyor oyunda yük altındayken mouse hareketiyle beraber ses cızırtı degisiyor mu

hocam o soğutucu işlemciyi soğutabiliyorsa başarı gibi , coil whine ı boşver

Güncelleme : Fotoğraftaki soğutucu güncellendi şuanki soğutucu id cooling se 214xt. Denediklerim : Msi afterburnerdan ekran kartı gücünü %70e çektim, voltajı düşürdüm, güç planını güç tasarrufuna alıp max işlemci gücünü %70e aldım, nvidia denetim masasından 240hzye sabitledim senkronizasyonu açtım işe yaramadı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

evet coilwhine bazı kartlarda masaüstünde bile geliyor oyunda yük altındayken mouse hareketiyle beraber ses cızırtı degisiyor mu
Evet geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,228,431
Üyeler
199,785
Son üye
9da11

Geri