Yardım Üniversite Grafik Tasarım İçin Laptop Önerileri

Eğer uygulamları lisanslı alıcaksan Macbook optimizasyon olarak en iyisi açıkcası windows alacaksanda eğer i7 lere bakabilirsin işlemci olarak çoklu çekirdekli işlemcilere yönelmeni öneririm AMD serisine bakacaksanda X olan modellere bakabilirsin bunlar dışında ekranın İPS olması önemli bunun harici herhangi bir şey yok hocam.

Eğer uygulamları lisanslı alıcaksan Macbook optimizasyon olarak en iyisi açıkcası windows alacaksanda eğer i7 lere bakabilirsin işlemci olarak çoklu çekirdekli işlemcilere yönelmeni öneririm AMD serisine bakacaksanda X olan modellere bakabilirsin bunlar dışında ekranın İPS olması önemli bunun harici herhangi bir şey yok hocam.
Uygulamaları lisanslı kullanacağım, Macbook Air M4 yeterlimi bu konuda?

Uygulamaları lisanslı kullanacağım, Macbook Air M4 yeterlimi bu konuda?
Tabikide yeterli M4 zaten fazlasıyla güçlü bir işlemci. Şunu belirteyim After Effecst çok sıkıntılı bir programdır onda herhangi bir sorun yaşarsan yadırgama her pc de minimum bir sorun yaşatan bir program kullandıkça anlarsın çözersin zaten başarılar dilerim. Şunuda ekleyelim oyun falan oynayacaksan windows almanı öneririm ama

Tabikide yeterli M4 zaten fazlasıyla güçlü bir işlemci. Şunu belirteyim After Effecst çok sıkıntılı bir programdır onda herhangi bir sorun yaşarsan yadırgama her pc de minimum bir sorun yaşatan bir program kullandıkça anlarsın çözersin zaten başarılar dilerim. Şunuda ekleyelim oyun falan oynayacaksan windows almanı öneririm ama
Oyun için kullanacağımı zannetmiyorum çünkü evde halihazırda bir masaüstü sistemim mevcut. After Effects ve benzeri render almam gereken programlar içinde şunu düşündüm, laptop üzerinden yapacağım editi vb. her şeyi yaparım, en son render alırken uzaktan masaüstü ile evdeki sistemime gönderip oradan render alıp geri kendi laptopuma çekerim

Oyun için kullanacağımı zannetmiyorum çünkü evde halihazırda bir masaüstü sistemim mevcut. After Effects ve benzeri render almam gereken programlar içinde şunu düşündüm, laptop üzerinden yapacağım editi vb. her şeyi yaparım, en son render alırken uzaktan masaüstü ile evdeki sistemime gönderip oradan render alıp geri kendi laptopuma çekerim
Umarım başarabilirsin ama render konusunda Macbook seni asla üzmez ona emin olabilirsin. Sen sadece programı çözmeye bak ve o fikirde çok sağlıklı olmaz bence ama deneyip kendin tecrübe edebilirsin tabii.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bana da aynı işler için lazım bütçe 60 ki ya kadar çıkar taksitle , anlayan arkadaşlar önerebilir mi
Yukarıda belirttiğim yazıları okuyabilirsin hocam.

Macbook Air M4 yeterlimi bu konuda?
gayet yeterlidir şuan m4 airden yazıyorum, adobe after effects her ne kadar sıkıntılı olsa da m4 çip canavar gibi çalıştırıyor hiç sıkıntı yaşamazsın, pil süresi de gayet güzel 2 günde bir şarja takıyorum neredeyse çok ağır bir iş yapmadıkça tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,233,941
Üyeler
201,360
Son üye
Sekans
Geri