Bilgisayar Almak İçin Beklemelimiyim veya Acelemi Etmeliyim

Efek_

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
67
60-70 civari butcem var gaming laptop alacağım fakat ne zaman almaliyim kararsizim millet blackfriday bekle diyor digeride zam gelecek hemen al diyor. siz ne dusunuyorsunuz yardimci olursaniz mutlu olurum

60-70 civari butcem var gaming laptop alacağım fakat ne zaman almaliyim kararsizim millet blackfriday bekle diyor digeride zam gelecek hemen al diyor. siz ne dusunuyorsunuz yardimci olursaniz mutlu olurum
Al knl almazsan nolucak boş boş beklicen indirim gelixek ama ayno fşyattan hiç uğraşma en yakın zamanda al

şimdi değilse ne zaman, hepsi zamlanacak yakın zamanda

zamanında elimdeki zephyrus zamlanacak zamlanacak diye hemen aldım şu an fiyatı hala aynı. eh benim model her sene yeni sürüm çıkardığı için öyle olabilir diğer markaları bilmem ama ben kendi pcmden bu çıkarımı yaptım

Zam gelcek diyorlar yakinda

Acelen yoksa Ekim Kasım ayları e ticaret hacmi arttığından indirim gelebilir ancak ram krizi yüzüne yeniden zaman dalgası gelirse bu fiyatlara da zor bulursun
2 ay önce 50k olan laptoplar 60 oldu

nvidia ekran kartlarına çinde çoktan zam geldi, çinde gelen zamların ülkemize gelmesi çok uzun zaman almayacaktır. laptop alacaksan şimdiden al derim

Acelen yoksa Ekim Kasım ayları e ticaret hacmi arttığından indirim gelebilir ancak ram krizi yüzüne yeniden zaman dalgası gelirse bu fiyatlara da zor bulursun
2 ay önce 50k olan laptoplar 60 oldu
ozaman şimdi almam daha mantıklı olur öyle değil mi asus msi tarzi bilindik markalardan şaşmayı düşünmüyorum

Geri