CS2 rekabetçi seviyede oynuyorum o yüzden 7800x3d seçimim.Ne oynuyorsun bilmiyorum ama 7500f ve 5070ti veya 7800x3d ve 9070xt olarak da değiştirebilirsin. Lianli v100r bakabilirsin kasa olarak psuya da 5-6 k gidecektir
5070ti indirim görseydim direkt çekerdim ya. Ama dün de tartıştık forumda zaten 9070xt almak istemiyorum konfor alanım nvidia en basitinden oyun içi digital vibrance ayarlamak bile daha kolay geliyor bildiğim bi ürün sonuçta yıllardır nvidia kullanıyorum. İşlemci konusuna gelirsek belki de en kararlı olduğum işlemci bu. Bir diğer fikrimde Nvidia 5060 yapıp ilerde 5070ti yükseltme fikrim de var.Merhabalar naçizane bir fikir sunacaktım öneri olarak bende kendime ve etrafıma bilgisayar toplayan birisi olarak markaların haketmedikleri paraları almasında nefret eden birisiyim o yüzden sizin 3 parçayı değiştirmeniz için öneride bulunmaya geldim kasa tamamen kişisel zevkinize kalmış ancak işlemci için 7800x3d yerine 9700x lırsanız şuanda hepsiburada da 6 taksitle alabilyorsunuz peşin fiyatına 12800 tl ye ve daha serin çalışıyor ayrıca oyun dışındaki işlerde bir oyun kurma silme gibi yaklaşık %30 daha hızlı güç tüketimi daha iyi ve oyunların çoğunda cs2 gibi oyunlar hariç aynı performans söz konusu. İkinici olarak ekran kartı 36k civarına düşen çok güzel üst seviye 9070xt gibi bir kart alarak 5070ti seviyesinde bir performans elde edebilirsiz hem amd ekran kartı ve işlemciyi tek bir yazılımla kontrol etmek çok kolay ve hoş oluyor. 5070 ekran kartı o fiyatların kartı değil dün akşam indirimde 5070ti vardı örneğin 49k ya 3 taksitli yada daha indirimde bu fiyatlardan çok daha indirimli bulunabilir 5070ler ancak ekran kartı olarak bu güzel fiyatlarla 9070xt almanın çok daha iyi bir alışveriş olduğunu düşünüyorum
İkinci elden çekiniyorum hatta sevmiyorum ben sıfır al kullan sat kafasındayım ekran kartı için şu anRekabetçi cs2 için x3d işlemci iyi seçim haklısınız nvdia konfor alanınızdan çıkmak istemiyorsanız bence 5060 hatta 4060 alarak ikinci el çok fazla tasarruf edersiniz sonrasında bir 5070ti ile güncellerseniz zaten sizi 8-10 sene götürür sistem
Üstüne koyucam masanın çok yerim yok evde malesef. Birde kasa sonrası bu güç kaynağı ve sıvı sogutma muhabbetleri nasıl oluyorOlay tamamen bütçe meselesi paranız varsa ikinici el ile uğraşmamak bir seçenek 5060 alarak güzel bir indirimde vs gayet iyi bir sistem olacaktır kasa konusunda masanın üstüne koymayacaksanız ön tarafı mesh ve havanın önden alınıp arkadan atıldığı kasaları tercih edin akvaryum kasa için ekstra fan masrafı yapmanıza gerek kalmaz