- Bütçe
- 15000
Selamlar yeni bir sistem topluyorum 9950x3d ve 5080 ve monitöre ihtiyacım var işim gereği 24 inç küçük geliyor 27 veya 32 bakıyorum. Hz değeri yüksek olması önceliğim. Bütçe konusunda ilk etapta tüm önerilere açığım..
teşekkürler hocam not aldımMesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kullanıyorum memnunum.
Coil Whine ve İps Glow sorunu var ama bana ips glow çok az sağ altta denk geldi sadece.teşekkürler hocam not aldım
hocam monitör konusu çok korkutuyor zaten çok araştırma yapmak lazım sanırımCoil Whine ve İps Glow sorunu var ama bana ips glow çok az sağ altta denk geldi sadece.
Biraz şans işi bence ne kadar araştırsan bile. Benim aldığım monitör mesela kronik sorunları var CW mesela bana denk gelmedi ama ölü piksel keza bende yok umarım şansın yaver gider.hocam monitör konusu çok korkutuyor zaten çok araştırma yapmak lazım sanırım
herhangi bir sorun yaşadınız mı ?Ben Alienware’ın 2K 32 inç Modelini Tercih Ettim Memnunum
orası öyle maalesefBiraz şans işi bence ne kadar araştırsan bile. Benim aldığım monitör mesela kronik sorunları var CW mesela bana denk gelmedi ama ölü piksel keza bende yok umarım şansın yaver gider.
Bir Problem yaşamadım Memnunum, önceki Monitörüm IPS olmasına rağmen Bunda Renkler daha doğru, Siyahlar daha siyah gibi geldi bana öncekinde daha gri gibiydi.herhangi bir sorun yaşadınız mı ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
orası öyle maalesef
hocam bende 24ten geçicem aynı zamanda kodlama yaparken vs kullanacağım bu yüzden 27 veya 32 düşünüyorum 32 çok sırıtır diyenler oldu emin olamadım tamBir Problem yaşamadım Memnunum, önceki Monitörüm IPS olmasına rağmen Bunda Renkler daha doğru, Siyahlar daha siyah gibi geldi bana öncekinde daha gri gibiydi.
Boyut olarak da 24 Inç den geçtim 32 Inç büyük gelir mi diye düşünüyordum boyut olarak da bence 32 Inç iyi
Ayarları için kendi yazılımı var Indirip Her türlü ayar PC nin içinden yazılımla yapılabiliyor. diğer monitörlerdeki gibi ayarlar için tuş da var tuşla kontrol edilen menünün de kullanımı kolay pratik.
Ben de başta öyle düşünüyordum ama şimdi alışınca diğerleri küçük geliyor büyük ekran iyidirhocam bende 24ten geçicem aynı zamanda kodlama yaparken vs kullanacağım bu yüzden 27 veya 32 düşünüyorum 32 çok sırıtır diyenler oldu emin olamadım tam