🔥İndirim Apple iPhone 15 128gb 39.729,13 TL Peşin Fiyata 6 Ay Taksit ( Yenilenmiş )

Bence de 17 alamayan adam direkt androide yönelip samsung S25 - S26 almalı. ama illa apple olsun isteyen bir kitle var onlara tavsiyem ikinci el 15 pro falan bakmak olur.
15 Pro da 3 yıllık cihaz olma yolunda. Hiçbirinin ne garantisi var ne 90 üstü pili var... Ek olarak modelde direkt el yakan cinsten ısınma sorunu var. Rahat kafayla sıfır Samsung alırdım vallaha.

80k telefonun 8 ram olmasına karşıyım ama yapacak bir şey yok
iphone 18de de 9 ram olacakmış
17 pro 18 proya her ne kadar mantıksız desek de mantıklı bırakacaklar sanki kısmaya devam ede ede
Haklısınız ama, yinede 17 de ekran yenileme hızı bataryası işlemcisi hiçte fena değil

Yenilenmiş olmasaydı alınırdı :(

Şimdi iPhone 15'e teknolojik çöp diyeceğim, biri çıkıp "Ama dinamik adası var." diyecek ben de tokatı koyup 16e / 17e önereceğim. 💕

Almayın şu telefonun hiçbir halini. Sıfır, ikinci el, yenilenmiş fark etmez. Ek olarak yenilenmiş bir 15'in 40 bin lira olması da epey saçma.
Senin gibi düşünüyordum S ile başlayana geçtim üst klasman telefon wifi sürekli kopuyor. kendi kendine reset döngüsüne giriyor servise yolluyorsun sıfırlayıp geri gönderiyor. Apple markada bir gün böyle şeylerle karşılaşmadım önemli olan kağıt üzerinde özellikten çok sana sağladığı konfor.

Geçen hafta mediamartktan 45k ya yenilenmiş iphone 13 pro max aldım, telefonun sadece pili değişmişti, hiçbir sıkıntısı yok ve sıfırdan farksız, pil sağlığı da şu anda %100'de, ben yenilenmiş cihazdan çok memnun kaldım ama ben bizzat mağazaya gidip görüp beğenip aldım. İnternetten alınırsa nasıl bir sonuç verir bilmiyorum. mediamart 1 yıl garanti ve peşin fiyatına 6 taksit de yapıyor ayrıca, daha ne olsun

Geri