50 Bin Bütçeye Telefon Önerileri

Toxtway

80+
Reaksiyon skoru
85
50 bin tl bütçem var telefon bakıyorum. Poco tarzı sadece güç sunan başka olayı olmayan modeller istemiyorum mümkünse güzel bir yazılımı olsun xiaomiden sıkıldım telefonumu daha çok gündelik kullanıyorum zaten aklımda şuan s25 var ama bataryası beni korkutuyor küçük bir telefon olduğu için yeter mi düşüncesi var. Başka önerilere açığım

Hocam s26 bazen 53k civarını görüyor şu an güncel ne kadar bilmiyorum ama s25 de ideal bir seçim özellikle işlemci konusunda snapdragon olduğu için s26ya oranla daha güvenilir bir liman olur. Onun dışında iPhone 15 var Apple düşünürseniz ama 60hz olup üstüne oled olmayınca o paraya bir tık üzüyor.

Hocam s26 bazen 53k civarını görüyor şu an güncel ne kadar bilmiyorum ama s25 de ideal bir seçim özellikle işlemci konusunda snapdragon olduğu için s26ya oranla daha güvenilir bir liman olur. Onun dışında iPhone 15 var Apple düşünürseniz ama 60hz olup üstüne oled olmayınca o paraya bir tık üzüyor.
s26 düşerse alabilirim ama şuanda değmez gibi geldi s25 le çok bi farkları yok zaten

s26 düşerse alabilirim ama şuanda değmez gibi geldi s25 le çok bi farkları yok zaten
batarya en önemli fark reis s24feden çok daha fazla ekran süresi veriyor-2600 eliteden performans olarak birazcık geride ama çok fazla değil o neyse bu da o

batarya en önemli fark reis s24feden çok daha fazla ekran süresi veriyor-2600 eliteden performans olarak birazcık geride ama çok fazla değil o neyse bu bu da o
biraz baktım doğru söylüyosun batarya konusunda güzel fark varmış yinede aradaki 10k fiyat farkı için biraz fazla geldi bana 50 lere düşerse alırım

Ekleme: s25 lere bakarken s25 edge modelinin neredeyse aynı fiyat olduğunu gördüm hemde ekranı daha büyük , ben s25 plus a bakıyordum ekran boyutundan ötürü ama bütçem yetmediği için s25 alacaktım ki s25 edgeyi gördüm. Uzun lafın kısası s25 edge hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum

Geri