modemle aramda 7-8 metre var 1000mbps internetim var eklemeyi unutmuşum fiyatı nedense çok uygun geldi pişman etmez değil mi?
kabloyla bağlantı yapamıyorum maalesef evin görüntüsünü çok bozuyor laptoplarda ping sorunu olmuyor neden pcde olsun kiKablosuz bağlantıyla oyun oynarsan her türlü ping olur. Kablosuz çevre birimleri, yine adı aklıma gelmeyen telefonların sinyalleri falan ağ kalitesini her türlü bozacaktır. Oyun oynayacaksanız kablolu bağlantı şart. Yok genel kullanımsa işinizi görür de diyemem, bilgisayara takılan bu adaptörler aradaki metre uzaksa işe yaramıyor. Bunun yerine Mesh sistem yapmak daha mantıklı.
TPLİnk'in şu modemini kullanıyorum. İnternet hızım ,500Mbps. Bu bendeki wifi 6 olan modeli.modemle aramda 7-8 metre var 1000mbps internetim var eklemeyi unutmuşum fiyatı nedense çok uygun geldi pişman etmez değil mi?
sağolun umarım dediğiniz gibi olur aldım gittitplinkin
TPLİnk'in şu modemini kullanıyorum. İnternet hızım ,500Mbps. Bu bendeki wifi 6 olan modeli.
Kablosuz tabi haliyle.TT netin verdiği fiber modem var Araları 4-5 mt.Telekom hız testi,. Ping 3.
Modem ve pc birbirini görüyordu. Sonra kapıyı kapattım Tekrar test ettim. Kapıdan geçen sinyaller ile yine aynı değerleri verdi.
Yani ben çok memnunum Bu önerdiğim WİFİ 7.Yani,sizi üzeceğini hiç sanmıyorum.