Pci-E Ağ Adaptörü Önerisi

umut46122

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
3500
bütçem 3.5 bin liraya kadar genişleyebilir kaliteli olmasını istiyorum yeter ki ping iyi olsun bu fiyata wifi 7 varsa daha iyi olur benim için

Kablosuz bağlantıyla oyun oynarsan her türlü ping olur. Kablosuz çevre birimleri, yine adı aklıma gelmeyen telefonların sinyalleri falan ağ kalitesini her türlü bozacaktır. Oyun oynayacaksanız kablolu bağlantı şart. Yok genel kullanımsa işinizi görür de diyemem, bilgisayara takılan bu adaptörler aradaki metre uzaksa işe yaramıyor. Bunun yerine Mesh sistem yapmak daha mantıklı.

Kablosuz bağlantıyla oyun oynarsan her türlü ping olur. Kablosuz çevre birimleri, yine adı aklıma gelmeyen telefonların sinyalleri falan ağ kalitesini her türlü bozacaktır. Oyun oynayacaksanız kablolu bağlantı şart. Yok genel kullanımsa işinizi görür de diyemem, bilgisayara takılan bu adaptörler aradaki metre uzaksa işe yaramıyor. Bunun yerine Mesh sistem yapmak daha mantıklı.
kabloyla bağlantı yapamıyorum maalesef evin görüntüsünü çok bozuyor laptoplarda ping sorunu olmuyor neden pcde olsun ki
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aynı yerden laptopla oynadığımda kabloluyla kablosuz arasında 3-4 ping vardı

tplinkin
modemle aramda 7-8 metre var 1000mbps internetim var eklemeyi unutmuşum fiyatı nedense çok uygun geldi pişman etmez değil mi?
TPLİnk'in şu modemini kullanıyorum. İnternet hızım ,500Mbps. Bu bendeki wifi 6 olan modeli.

Kablosuz tabi haliyle.TT netin verdiği fiber modem var Araları 4-5 mt.Telekom hız testi,. Ping 3.

Modem ve pc birbirini görüyordu. Sonra kapıyı kapattım Tekrar test ettim. Kapıdan geçen sinyaller ile yine aynı değerleri verdi.

Yani ben çok memnunum Bu önerdiğim WİFİ 7.Yani,sizi üzeceğini hiç sanmıyorum.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-06 220539.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-06 220539.webp
    15.8 KB · Hit: 9
tplinkin

TPLİnk'in şu modemini kullanıyorum. İnternet hızım ,500Mbps. Bu bendeki wifi 6 olan modeli.

Kablosuz tabi haliyle.TT netin verdiği fiber modem var Araları 4-5 mt.Telekom hız testi,. Ping 3.

Modem ve pc birbirini görüyordu. Sonra kapıyı kapattım Tekrar test ettim. Kapıdan geçen sinyaller ile yine aynı değerleri verdi.

Yani ben çok memnunum Bu önerdiğim WİFİ 7.Yani,sizi üzeceğini hiç sanmıyorum.
sağolun umarım dediğiniz gibi olur aldım gitti
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sizde kabloyla uzanan bir şey var attığınızla sizinki arasında bir fark yaratıyor mu o şey

O zımbırtı, antenleri takmak için Yani antenleri, ya direk adaptöre takıyorsun ,o zaman antenler kasanın arkasında oluyor Veya bu kablolu zımbırtının(fotoda görünmüyor)bir ucunu kasanın arkasına , adaptörün üzerindeki,iki erkek vidalı yere takyorsun. Diğer ucunu zaten fotoda görünüyor Üçgen şeklindeki parçada antenler var.Fotosunuda atayım.

Yani antenleri kasanın arkasından daha uzak yere taşımak için Ancak bende ,her iki şekilde de,çekim gücü değişmedi.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2026-08-07 015635.webp
    Ekran görüntüsü 2026-08-07 015635.webp
    7.2 KB · Hit: 7
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,232,224
Üyeler
200,870
Son üye