- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam konu kalite farkıysa Samsung 98QN100B al mademKonu Hz değil hocam kalite farkı .
Hocam konu kalite farkıysa Samsung 98QN100B al mademKonu Hz değil hocam kalite farkı .
Attığım tabloya bak anlarsan anlarsın aynı fiyatlara daha iyi alternatif sundum ben .Hocam konu kalite farkıysa Samsung 98QN100B al madem![]()
Ses sistemi ayağına satılmayan ürünleri kakalıyorlar gelde anlatTCl gibi paneldeki karartma bölgelerinin sayısını yazmadıkça 1 TL vermem kaç nit tepe parlaklık var oda yok ne aldığımı bilmiyorum şeffaf olmaları lazım.
kesinlikle bu çok daha iyi bir televizyon TCL türkiyede f/p olarak bu işin vakkosu olma yolunda ilerliyorSırf 65 İnç diye bunu almazdım bu varken .
Yok doğru haklısın attığın televizyon LGye kıyasla teknik olarak çok daha üstün. Ben sadece bu fiyata ses sistemi ile beraber alınabileceğini anlatmak istedim.Attığım tabloya bak anlarsan anlarsın aynı fiyatlara daha iyi alternatif sundum ben .
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ses sistemi ayağına satılmayan ürünleri kakalıyorlar gelde anlat![]()
65 İnç Televizyona 20 Watt hoparlör koymuşlar hocam sen bu ürünü başka nasıl satarsın böyle şeyler yaparak şahsen alınmaz .Yok doğru haklısın attığın televizyon LGye kıyasla teknik olarak çok daha üstün. Ben sadece bu fiyata ses sistemi ile beraber alınabileceğini anlatmak istedim.
Ne diyeceğini az çok biliyorsuntayfun gelmeden sipariş geçilmez
biliyorum o yüzden geçilmez dedimNe diyeceğini az çok biliyorsun![]()
AI'a monitör kulaklık PC genel olarak hiç bir şey kıyaslatma kardeşlim webden kağıt üstü veri bakarak böyle bir şey anlayamazsın bir de atmış buraya bir şey kanıtlar gibi
TCL'de kaç? 200 küsür olması lazım. Bundan az değildir diye düşünüyorum.TCl gibi paneldeki karartma bölgelerinin sayısını yazmadıkça 1 TL vermem kaç nit tepe parlaklık var oda yok ne aldığımı bilmiyorum şeffaf olmaları lazım.
Ortada bariz bir panel kalitesi farkı var kağıt üstüde koyuyor kağı dışıda koyuyor merak etme hocamAI'a monitör kulaklık PC genel olarak hiç bir şey kıyaslatma kardeşlim webden kağıt üstü veri bakarak böyle bir şey anlayamazsın bir de atmış buraya bir şey kanıtlar gibi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
TCL'de kaç?
Sen çok takılma bana cevap yazma AI'a sor. Bir de attığım tabloya bak falan yazmış sanki tabloyu kendi yapmış, derlemiş gibi ahahaha nasıl bir şekilsiniz ya...Ortada bariz bir panel kalitesi farkı var kağıt üstüde koyuyor kağı dışıda koyuyor merak etme hocam![]()