Amazon Depo İade Süreci Thh

darkapol

80+
Reaksiyon skoru
30
Merhaba arkadaşlar.
Amazon depo üzerinden 34 bin TL ye 9 taksit Asus Prime 9070 XT aldım. Kartın garantisini sorguladığımda 30 ay garantisi var görünüyor. Amazon depo ürünlerinde garanti 1 yıl yazıyor.
Diyelim ki bu ürün 13. Ay veya sonrasında Asus garantisi devam ederken bozuldu. O zaman ne olacak? Benzer durum yaşayan var mı?
Yapay zeka garanti hakkı sana geçer doa raporuyla Amazon istese de istemese de sorumlu diyor. En kötü ihtimalle Thh raporu alıp icra başlatırsın diyor.
Süreç gerçekte nasıl işler yapay zeka haklı mı? 36 bin TL 6 taksit Asrock Challenger 9070 XT alıp diğerini iade mi etmeliyim? Görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.

Hakem heyetine başvuracaksan , Satıcıyı başvurman lazım o da amazon türkiye oluyor , ona dikkat et .

Merhaba arkadaşlar.
Amazon depo üzerinden 34 bin TL ye 9 taksit Asus Prime 9070 XT aldım. Kartın garantisini sorguladığımda 30 ay garantisi var görünüyor. Amazon depo ürünlerinde garanti 1 yıl yazıyor.
Diyelim ki bu ürün 13. Ay veya sonrasında Asus garantisi devam ederken bozuldu. O zaman ne olacak? Benzer durum yaşayan var mı?
Yapay zeka garanti hakkı sana geçer doa raporuyla Amazon istese de istemese de sorumlu diyor. En kötü ihtimalle Thh raporu alıp icra başlatırsın diyor.
Süreç gerçekte nasıl işler yapay zeka haklı mı? 36 bin TL 6 taksit Asrock Challenger 9070 XT alıp diğerini iade mi etmeliyim? Görüşlerinizi merak ediyorum. Teşekkürler.
zamanında teknosada alınan teşhir ürünlerde faturada teşhir olduğu ve 1 yıl garantisinin olduğu yazıyodu, bundada faturada depo ürünü yada teşhir gibi ibare varsa garantisini faturaya göre 1 yıl sayabilirler, sonuçta önemli olan fatura tarihi, senin aldığın ürünün garantisi sisteme erken girilip 30 ay değil 10 ay garantisi bile gözükse fatura tarihine göre işlem yapılr, ibare yoksa şans meselesi, servisler zaten çok onarım yapmıyor bildiğim kadarıyla, onarım yapılmazsa ve iade değişim raporu çıkarsa ve bu olay 1 yıldan sonra olursa satıcı çözüm sunmayabilir

Merhaba arkadaşlar.
Bildiğim kadarıyla depo ürünlerinde sadece Amazon'un verdiği 1 yıl garanti geçerli, Asus'un global garantisini TR'de kullanamıyorsun zaten depo ürünü olmasa da 2 yıl TR'de standard garanti adamların kıyak yapası tutmadıkça, fakat durum bundan da vahim, 2 yıl garantisi olan herhangi marka bir ürün bile alsan depodan, faturada depo ürünü yazdığından Amazon'un kendi garantisi bittiğinde senin garanti hakkın bitiyor diye okumuştum, okuduğuma net eminim de bilgi ne kadar doğruydu bilmiyorum çünkü nerde okuduğumu da hatırlayamadım.

Depo'dan ekran kartı alsam mı diye düşünürken garanti olayını araştırıyodum o sıra denk gelmiştim, sanırım yine forumda bi konudaydı mevzu.

Fotoğrafı buraya atamadım ama servis bölgesi olarak Türkiye yazıyor. Global garanti değil. Burada konu bir ürünün el değiştirmesi distribütörü ve sonrasında ortak sorumlu olması gereken satıcıyı alıcı karşısında haklı kılar mı. Bir ürünün el değiştirmesi neden garantiyi iptal etsin? Araç aldığımızda aracın esas firması ile aramızda bir alış veriş olmasa da garanti devam ediyor. Belki yaşayan birileri çıkar Amazon olmasına gerek yok satıcının.

Hocam şöyle söyliyim 4 yıllık kullanmış olduğum anakartın yenisini göndermişti amazon türkiye, yani o sebepten ne olursa olsun 1 2 bin tl fazla olsun satıcısı ve göndereni mutlaka Amazon.com.tr, Amazon depo olsun. ürünlerinin arkasında duruyorlar.

Hocam şöyle söyliyim 4 yıllık kullanmış olduğum anakartın yenisini göndermişti amazon türkiye, yani o sebepten ne olursa olsun 1 2 bin tl fazla olsun satıcısı ve göndereni mutlaka Amazon.com.tr, Amazon depo olsun. ürünlerinin arkasında duruyorlar.
Ben de öyle umuyorum hocam. Zaten ikinci el fiyatına aldığım için garantisi 36 ay yerine 30 ay olsun ama muhatap bulayım istiyorum. Muhtemelen hiç böyle bir durum oluşmayacak ama ileride kartı satarsam net olsun en azından.

Ben de öyle umuyorum hocam. Zaten ikinci el fiyatına aldığım için garantisi 36 ay yerine 30 ay olsun ama muhatap bulayım istiyorum. Muhtemelen hiç böyle bir durum oluşmayacak ama ileride kartı satarsam net olsun en azından.
bak mesela önceki konularıma amazondan anakart satın almıstım x870 ürünü 2.el göndermisler satıcısı da amazondu sonra geri gönderdim iade almadılar, müşteri hizmetleriyle görüştüm özür dileyip telefonu hemen kapattıktan sonra iade yapmışlardı. yani satıcısı başkası olsa bilmem ne olcaktı

Geri