TCL 25g64 10.449 Vade Farksız 9 Taksit İmkanıyla!

Mantık arama.
Adamın sistemindeki en pahalı şey monitör olacak bide tavsiyeleri eleştiriyor :)
Ama sorunca bütce yok 60lı sistem cartcurt.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Faceit 10lvl değilsen alınmaz. Bunun 2k olan modeline bak ya da OLED bak.
Yani alınmaz mı diyorsun hocam Rampage Crimson 300F var elimde değiştirmek istiyordum. fps rekabekçi oyunlar oynuyorum 2k ayrıyeten monitörüm var.

4060 lı sistem kullanan adamın nasıl monitöre ayıracak 10k parası var bununla gpu nyatırımı yapması lazım değil mi zaten :)
4060lı sistemi geçen sene aldı arkadaş. GPU yatırımı yapması için şöyle bir durum var. 4060tan geçince geçtiğine değmesi için en az bi 5060ti 16gb modelini alması lazım değil mi? (AMD istemiyor Nivida kart kullanan bir arkadaş) 5060a geçse ne kadar fps artışı yaşar ki oyunlarda? Upgrade yapmaya değer mi? En az 5060ti 16gb ya da 5070e geçmesi lazım ki 30bin ve üzeri bir rakam anlamına geliyor. O yüzden zaten 7-8 bine kaliteli 240hz IPS alırız derken 10bine bu monitör denk geldi çok da güzel oldu.

Mantık arama.
Adamın sistemindeki en pahalı şey monitör olacak bide tavsiyeleri eleştiriyor :)
Ama sorunca bütce yok 60lı sistem cartcurt.
RTX4060 DUAL ekran kartı 10k lık monitörden daha mı ucuz? Nasıl sistemindeki en pahalı şey monitör olacak?
"Mantık arama" demişsin evet doğru söylemişsin yazdıklarında mantık aramayalım teşekkür ederiz bu ön bilgi için :D

RTX4060 DUAL ekran kartı 10k lık monitörden daha mı ucuz? Nasıl sistemindeki en pahalı şey monitör olacak?
"Mantık arama" demişsin evet doğru söylemişsin yazdıklarında mantık aramayalım teşekkür ederiz bu ön bilgi için :D
Tam dediğin gibi :)
4060 bak bakayım ne kadar.
10k ya yüzüne bakan yok 🤣
Monitör ekran kartı parası 2. ye teyit ettirdin komedi

Yani alınmaz mı diyorsun hocam Rampage Crimson 300F var elimde değiştirmek istiyordum. fps rekabekçi oyunlar oynuyorum 2k ayrıyeten monitörüm var.
Hikayeli oyunlarla işin yoksa, sadece fps ve ciddi elo rank kasarak oynuyorsan, 2k gecme hedefin yoksa alınabilir.
Fiyatı 9k falan olmalı 3-5 aya düşer büyük ihtimalle.

Bu modelin 2k sını almak genel olarak daha mantıklı ama VA

Hikayeli oyunlarla işin yoksa, sadece fps ve ciddi elo rank kasarak oynuyorsan, 2k gecme hedefin yoksa alınabilir.
Fiyatı 9k falan olmalı 3-5 aya düşer büyük ihtimalle.

Bu modelin 2k sını almak genel olarak daha mantıklı ama VA
almıştım iptal ettim hocam

Tamam da kardeşim şunu anlamıyorsun. 4060ı ikinci elde sattık diyelim 10k ya yüzüne bakan yok diyosun ya. Hadi 10ka ya sattık. Üzerine kaç daha ekleyip 5060ti 16gb ya da 5070 alabiliyoruz? Mesela monitöre verdiğimiz 10k yı eklesek elimizde 20k olacak ve 20k ya gidip 5060 mı alıcaz? Değer mi 4060tan 5060a geçmeye? Birazcık mantık yürütsen anlayacaksın da komedi momedi diyon kendince okuduğunu anlıyor musun bari?
Şu soruya net cevap verir misin: 4060ı ikinci elde satıp sıfır Nvidia hangi karta upgrade edilir?

siz neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Herkesin kullanım amacı farklı herkes 27 inç almıyor hala 24 inç, 24.5 inç fps oynamak için rekabetçi oyun oynamak için en ideal ekran boyutu. Sen çıkıp da ezbere 1080p bitti 2k al diye herkese yazamazsın öneri vereceksen adamı dinleyip yaz diyor ki sana benim 2k monitörüm var bir de fps oynuyorum onun için lazım. Mesela benim de g65b var fps oynanmıyor abi bunda yok yani yanda hala 300hz 24.5 inç asusla oynamak zorundayım. He çıkıp bu boyutta 2k önerirsin kimse sana bi şey demez, diyemez de ama otomatik 1080p alınmaz 2k alınır demeyi bırakın.

Geri