Çözüldü✓ 25 Bine 7900xt Alınır mı?

Hocam o kadar düşüyor mu gerçekten. 29a alınır mı acaba
Kırşehir’de tanıdığın varsa şunu 28’e alırsın bence elden

Bunu alırsan beni de gereksiz bir masraf riskinden kurtarırsın yoksa gözü karartıp hiç ihtiyacım yokken 20 fps artsın diye ben alacak gibiyim

• Beğen
Reaksiyonlar: Niga
Kırşehir’de tanıdığın varsa şunu 28’e alırsın bence elden

Bunu alırsan beni de gereksiz bir masraf riskinden kurtarırsın yoksa gözü karartıp hiç ihtiyacım yokken 20 fps artsın diye ben alacak gibiyim
Ben bir lira düşüremiyorum hocam ya. Hele fiyatı 40a dayandı hiç düşmüyolar

Ben bir lira düşüremiyorum hocam ya. Hele fiyatı 40a dayandı hiç düşmüyolar
Ama bunu pg ile 30’a koymuş. Satılsa eline 28500 geçecek zaten. Elden alınırsa 28500’e verir en kötü ihtimalle

9070 xt ile kafa kafaya. 25 bin iyi fiyat bence

• Beğen
9070 xt ile kafa kafaya. 25 bin iyi fiyat bence
18500 9060xt 16gb alınır mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

7900xt satıcısı cevap vermiyor. 29a rx9070xt var. Bi de 9060xt 18.5e var. İkisi arasindayim suan. Fiyatını en çok hak eden hangisi acaba

29 a 9070xt varsa biraz daha koyup onu almak daha iyi.son teknolojileri kullanabilmek açısından.29bin den 27 bine düşürtebilirsen daha tatlı olur

• Beğen
  • Beğen
Ekran kartından çok işlemci ölüyo bund benim işlemcinin selası okundu. Adam chunku 12 falan yapıp geçiyo gerisi distant horizons yapıyorda çok yapay duruyo be

Alıntıyı görüntüle
efsane duruyor ya. bundan bahsediyordum, ben de böyle bişi atacaktım da bulamadım.

bugün satıcılar cevap vermedi nedense... işim bir gün daha uzadı canım sıkılmaya başladı. 9060xt ve 7900xt cevap vermedi. 9070xt bugün olmaz yarın müsaitim dedi. ilk ikisinden ilk cevap verenden alacaktım. çok gıcık oldum 9070xt'ye

12 bine 4060ti 16gb var ama satıcının şüpheli ilanları var. 2.500e 1tb nvme ssd. 64gb ram laptop 14 bin gibi. Soru sormayı da kapatmış. Bi bakar mısınız

link koy

koymuşsun ben yazana kadar

1786740445174.webp

şişe su bile almam gerçi iade kolay ama bilmiyom

• Beğen
link koy

koymuşsun ben yazana kadar

Alıntıyı görüntüle

şişe su bile almam gerçi iade kolay ama bilmiyom
18 bine asus tuf 6950xt aldım kutusu tam, temiz. 5 dakika furmark testte bişi gözükmedi. 11den beri disardayim yeni geldim. Bütün metrolarda bol yürümeli aktarma var, hepsi bozulmuş şansıma. Ggbaba'nin attığı video yuzunden asansorlere de binemedim. 15 kişi biniyo birinin telefonu patlar bişi olur 1-2 dakika ordasin. arkadas gökdelen mi çıkıyoz amma derin he. Bayilacam şimdi hiç benlik bişi değil mahallemden çıkmayan adamım.

Buraya soracaktım o fiyata ekle şunu al bunu al diyen olur diye sormadım. Satıcılardan da kimse dönüş yapmıyor değişik ya. Sahibindende bile görüldü yiyorum inanılmaz. Bu satıcı döndü sabah direkt almaya gittm bıktım valla

Son düzenleme:
18 bine asus tuf 6950xt aldım kutusu tam, temiz. 5 dakika furmark testte bişi gözükmedi. 11den beri disardayim yeni geldim. Bütün metrolarda bol yürümeli aktarma var, hepsi bozulmuş şansıma. Ggbaba'nin attığı video yuzunden asansorlere de binemedim. 15 kişi biniyo birinin telefonu patlar bişi olur 1-2 dakika ordasin. arkadas gökdelen mi çıkıyoz amma derin he. Bayilacam şimdi hiç benlik bişi değil mahallemden çıkmayan adamım.
ho king eve git tak bizi de bilgilenidr

• Beğen
Geri