Yardım Gigabyte X870 Aorus Elite X3d İce Bozuk Geldi

Reaksiyon skoru
13
Bütçe
14300
Amazondan 2. El Gigabyte X870 Aorus Elite X3d İce aldım. Durumu mükemmeldi. İşlemci pinlerinden biri yukarı doğruydu biraz düzelttim. Sonra test için işlemci ve ram aldım. Uzay montajı yaptım, işlemci ısındı sistem çalıştı fakat görüntü gelmedi. Bir tane bilgisayarcıya götürdüm anlar diye. Adam kutuyu ters açti anakarta ooo sıvı soğutma mi aldın diye soru sordu. Bugün sabahta psuun yanık dedi fakat idexten daha 0 aldım. Yeni olduğu için plastik kokusu olabilir mi dedim yok yanık dedi.Anakartta bozuk dedi. Hepsini iade et dedi. Sizce ne yapmalıyım

İşlemci ve ram kalsın Anakrt ve poweri iade edin. Gerçekten power yandı ise,anakrtıda bozmuş olabilir.

Sorunu bence önce bulun , bilgisayarcı sorunu bile daha bulamamış ki , Bilgisayarcının elinde test ekipmanları yok mu zaten? Tek tek deneme yanılma ile bile rahat sorunu bulur.

İşlemci ve ram kalsın Anakrt ve poweri iade edin. Gerçekten power yandı ise,anakrtıda bozmuş olabilir.
İşlemci ve rami test etmek için aldım. Asıl parçalar anakart ve psuydu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sorunu bence önce bulun , bilgisayarcı sorunu bile daha bulamamış ki , Bilgisayarcının elinde test ekipmanları yok mu zaten? Tek tek deneme yanılma ile bile rahat sorunu bulur.
Adam teknoloji işleriyle uğraşıyor fakat tam bilgisayarcı değil. Hatta denemesini rica ettim fakat power ram işlemci falan bende yok dedi o yüzden geçici olarak ram ve işlemci aldım

İşlemci ve rami test etmek için aldım. Asıl parçalar anakart ve psuydu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adam teknoloji işleriyle uğraşıyor fakat tam bilgisayarcı değil. Hatta denemesini rica ettim fakat power ram işlemci falan bende yok dedi o yüzden geçici olarak ram ve işlemci aldım
O zaman bilemezsin ki hangi parçanın sorunlu olduğunu , En azından bu anakartlar da EZ debug filan olması lazım orayı kontrol edin.

Geri