DrequanN
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 635
biraz abartı olmuş elimde iphone 11 de var deli gibi kullanıulmış ilk çıktığında alınan bir cihaz ve hala %74Fiyatını haketmiyor çok overrated fiyatları yarıya düşse mantıklı derim. 3 yıl kullandım pil sağlığı %70'e kadar düştü. Kamerası normal çekimde iyi lakin zoom için ila pro veya pro max almak zorundasınız. Düz sürüm pişmanlıktır. 60 hz ekran yapay zeka desteği yok zoom yok pili hızlı eskiyor.
Samsung S serisinde düz modelde kamera geride kalıyor rakiplerine göre. Ultradan şaşmamak lazım. Kısaca Pro-ultra almadıkça güzel deneyim elde edemiyorsunuz iki marka içinde geçerli.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
60 hz kişiden kişiye değişir ben bir fark bulamıyorumFiyatını haketmiyor çok overrated fiyatları yarıya düşse mantıklı derim. 3 yıl kullandım pil sağlığı %70'e kadar düştü. Kamerası normal çekimde iyi lakin zoom için ila pro veya pro max almak zorundasınız. Düz sürüm pişmanlıktır. 60 hz ekran yapay zeka desteği yok zoom yok pili hızlı eskiyor.
Samsung S serisinde düz modelde kamera geride kalıyor rakiplerine göre. Ultradan şaşmamak lazım. Kısaca Pro-ultra almadıkça güzel deneyim elde edemiyorsunuz iki marka içinde geçerli.
yapay zeka var hocam