Kasım Ayına Kadar Sizce Ne Yükselir?

sonhry

80+
Reaksiyon skoru
21
Arkadaşlar merhaba, Kasım ayında araç satın alacağım ve şuanda aktif olarak her hafta en az 70-100k köşeye atıyorum. Fakat nakit olarak köşede durmak yerine Kasım ayına kadar yükselebilecegini düşündüğünüz bir şey varsa söylerseniz çok sevinirim.

Altın düşündüm fakat çok garip şekilde bir anda arttı ve durdu.

Dolar dusundum hiç hareket etmiyor.

Hisse işlerinden hiç anlamıyorum.

Tüm cümleleriniz benim için çok önemli, teşekkür ederim

Var mı reisler önerisi olan yoksa direkt fu nakit kalsın mi köşede

Haftada 70-100k atabiliyorsan demekki haftada eline daha çok para geçiyor aslında. Hepsini atsan o hafta ne yiyip içecen mesela dimi. Adettendir koymazsak olmaz 😄;

IMG_2726.webp

Sen aylık 1 milyona yakın kazanıyorum de herkes rahatlasın 😄

Bide kasım ayı çok kısa dönem değil mi sencede? Kullandığım döviz bürosunda 47.72 den aldıklarını görüyorum. Satışta 48

Kasımda dolar 53-54 olacakta alımı 52 civarında yapacaklar anca fark yaratabilir. Zannetmiyorum kasımda doların 50 üstünü göreceğini (bu hükümetten her şey beklenirde). Amerika İran hala birbirini yiyor

Yaniiii altından öteye gidiş yok gibi? Hisseden anlamıyorum demişsin zaten

Haftada 70-100k atabiliyorsan demekki haftada eline daha çok para geçiyor aslında. Hepsini atsan o hafta ne yiyip içecen mesela dimi. Adettendir koymazsak olmaz 😄;

Alıntıyı görüntüle

Sen aylık 1 milyona yakın kazanıyorum de herkes rahatlasın 😄

Bide kasım ayı çok kısa dönem değil mi sencede? Kullandığım döviz bürosunda 47.72 den aldıklarını görüyorum. Satışta 48

Kasımda dolar 53-54 olacakta alımı 52 civarında yapacaklar anca fark yaratabilir. Zannetmiyorum kasımda doların 50 üstünü göreceğini (bu hükümetten her şey beklenirde). Amerika İran hala birbirini yiyor

Yaniiii altından öteye gidiş yok gibi? Hisseden anlamıyorum demişsin zaten
Senden korkmaya başladım

Çok iyi soru

Arkadaşlar merhaba, Kasım ayında araç satın alacağım ve şuanda aktif olarak her hafta en az 70-100k köşeye atıyorum. Fakat nakit olarak köşede durmak yerine Kasım ayına kadar yükselebilecegini düşündüğünüz bir şey varsa söylerseniz çok sevinirim.

Altın düşündüm fakat çok garip şekilde bir anda arttı ve durdu.

Dolar dusundum hiç hareket etmiyor.

Hisse işlerinden hiç anlamıyorum.

Tüm cümleleriniz benim için çok önemli, teşekkür ederim
Banka faizi veya ppf en garanti olan kısa vade yatırım araçları.

Geri