tavukpilav
80+
- Reaksiyon skoru
- 43
Bende ipad 9 64gb var ve gerçekten çok az kullanıyorum. Vize final zamanı çalışırken not uygulamaları işime yarıyor gerçekten ama onun dışında telefonun şarjı azsa evde o şarjdayken instagrama girme nadiren dizi izleme falan dışında neredeyse kullanmıyorum genelde boş yatıyor. Mühendislik de okuduğum için bazen derste matlab özellikle lazım olabiliyor derste not almıyorum o yüzden tableti de zaten çok götürmüyorum derse ama matlab falan laızm olunca da bendeki hp victus 16 hem ağır hem pili çabuk bittiği için taşımak istemiyorum.
İpad 9'u satıp üstüne 10K falan ekleyerek M1 macbook alsam basit matlab tarzı işlerde dizi film izlemede günlük basit kullanımda 5-6 yıl idare eder mi? Gerçekten basti günlük kullanımda kasma falan olmadan gider mi sorum bu?
İpadi satıp üstüne 10K max ekleyerek m1 almak mantıklı mı veya uyguna m2 bulunabilir mi 20000 civarına?
İpad 9'u satıp üstüne 10K falan ekleyerek M1 macbook alsam basit matlab tarzı işlerde dizi film izlemede günlük basit kullanımda 5-6 yıl idare eder mi? Gerçekten basti günlük kullanımda kasma falan olmadan gider mi sorum bu?
İpadi satıp üstüne 10K max ekleyerek m1 almak mantıklı mı veya uyguna m2 bulunabilir mi 20000 civarına?