Çözüldü✓ RTX 3060lı Sistem 2. El Alınır mı

zozobobo

80+
Reaksiyon skoru
3
arkadaşım yeni pc aldı eskisini bana satıcak sistem gördüğünüz gibi 13 bin dedi. bide 165hz monitör var ikisi beraber 13k. csde 120fps alıyomuş 3 yıllıkmış bana fiyat iyi geldi ama yıllardır piyasayı hiç bilmiyorum cahilim söylerseniz sevinirim. şuanki pcim baya ölü ama pcler çok pahalı olduğu için bunu alıp geçeyim diye düşündüm fivem cs fort falan oynicam.

Ekler

• Capture2.webp
    Capture2.webp
    69.3 KB · Hit: 35
  • Capture.webp
    Capture.webp
    207.7 KB · Hit: 34
arkadaşım yeni pc aldı eskisini bana satıcak sistem gördüğünüz gibi 13 bin dedi. bide 165hz monitör var ikisi beraber 13k. csde 120fps alıyomuş 3 yıllıkmış bana fiyat iyi geldi ama yıllardır piyasayı hiç bilmiyorum cahilim söylerseniz sevinirim. şuanki pcim baya ölü ama pcler çok pahalı olduğu için bunu alıp geçeyim diye düşündüm fivem cs fort falan oynicam.
fiyat güzel gibi dediklerine yeter alabilirsin

Monitöre tek 2.5-3k desek sistem 10a gelmiş oluyor. Sarı sitede 3060ı tek 8-9k ya veriyorlar öyle düşün. Alınır.

teşekkürler teklifi arkadaşım yapmıştı ama ailesi ilk sat deyip biz anlaştıktan sonra satma demiş. arkadaşım vermek istiyor almaya çalışıcam.

teşekkürler teklifi arkadaşım yapmıştı ama ailesi ilk sat deyip biz anlaştıktan sonra satma demiş. arkadaşım vermek istiyor almaya çalışıcam.
Sen almayacaksan bana yönlendir arkadaşını alayım ben 😄 şaka bı yana bı şekilde al o pcyi. 15e falan çekse bile çok iyi fiyat

Çok iyi fiyat bence, al...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

aldım aldım şimdi aradı arkadaş ikna etmiş ailesini baya mutlu oldum
Hayırlı olsun...

Fiyat baya güzel hatta aldığın gibi işlemciyi direkt satılığa koy hemen ryzen 5 5600 falan bak çok daha sağlıklı olur senin için hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan

Al ama aldığın gibi işlemciyi satıp 5600’e yükselt. İnanılmaz performans artışı olur

Fiyat baya güzel hatta aldığın gibi işlemciyi direkt satılığa koy hemen ryzen 5 5600 falan bak çok daha sağlıklı olur senin için hayırlı olsun şimdiden güle güle kullan

Al ama aldığın gibi işlemciyi satıp 5600’e yükselt. İnanılmaz performans artışı olur
çok teşekkürler, ikinci el almaktan çekiniyorum. yani sıfır alıcam bu nedenle 5500den 5600e geçmek yerine şöyle sağlam bi işlemci çeksem daha mantıklı olmaz mı pcde ucuza gelmişken. sisteme göre sağlam bi işlemci önerebilir misiniz

Son düzenleme:
Geri