🔥İndirim Aula F75 Mekanik Rgb Tkl Ice Vein Switch Klavye 2.696,35tl

bu çinden gelenlerde ya bağlantı sorunu var ya çift basma sorunu ya da batarya sorunu tr de satılanlar sorunsuz
Knob döndürme kısmı sorunlu çıktı bi' bende ki ona da Temu kısmi para iadesi verdi.

Leobog Reaper switch var benimkinde, Graywood'u uzun süre kullanmadım ama kısa sürede kullandığım kadarıyla Graywood'a göre daha fazla hoşuma gitti Leoborg Reaper switchler.

13 farklı switch varmış aslında ama bunları deneyene kadar yeni klavye alınır.

600-700 fazla verip leobog hi71c alınabilir. Aluminyum kasa çok daha güzel hissettiriyor. Aula F75'in hem greywood hem reaper switchli modelini kullanmıştım. Reaper kesinlikle daha güzel hissettiriyor ve sesi de daha güzel.
Bende greywood daha çok beğendim. Hatta reaper aldım iade ettim. 😁

arada 600-700 yok ki ama
Opera Anlık görüntü_2026-08-30_213822_ulugames.com.tr.webp

3000 tl imiş, fiyat farkı daha da az şuan.

rgb kapalı 2 ay gidiyor heralde, 60 saniyede uykuya giriyor o ayarı bozmadım gerekte duymadım, normalde rgb açık kullanırım fakat tuşlar ışığı yukarı yansıtmadığı için işlevi olmayan boş boş ışık veriyor açmaya gerek yok

Bunun batarya neden çok çabuk bitiyor be 2-3 gün anca dayanıyor oda günluk 4 saat kullanımda temudan almıştık zamanında beleşe ben kablosunu artık çıkarmıyorum :)
F99 var bende o fena gidiyor 1.5-2 haftada bir şarj ediyom rgb açık her gün kullanılıyor

Bende f108 bakıyorum. O da tam boyda iyi duruyor

bu daha iyi

bu daha iyi
Doğrudur hocam ama bu boy kullanamıyorum. Aula f99 aldık bir yakınıma Yön tuşları ile numpad içiçe olunca zorlandım.

Hocam bu kablolu bu yfazufuxtutditsisfzuftsu
Kablolu olsun ne olacak ki? Biri full aluminyum ve knobu, pcbsi de daha iyi. Çok daha premium bir ürün leobog bu klavyeye göre. Fiyat farkı bu kadar azken rakip olamazlar birbirine. Kablosuz olması tek gerek görmediğim ekipman klavye benim için. Sabit masada kullanılacaksa leobog tek tercih olmalı bu fiyatlarda

Kablolu olsun ne olacak ki? Biri full aluminyum ve knobu, pcbsi de daha iyi. Çok daha premium bir ürün leobog bu klavyeye göre. Fiyat farkı bu kadar azken rakip olamazlar birbirine. Kablosuz olması tek gerek görmediğim ekipman klavye benim için. Sabit masada kullanılacaksa leobog tek tercih olmalı bu fiyatlarda
Tamam da kablosuz ürünün fiyatı farklı kablolu fiyatı farklı . Halen neyi anlamadınız ? Siz klavye de tercih ediyor olabilirsiniz ancak Kablosuz fiyatının yüksek olması alacak kişiyi etkiler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,240,170
Üyeler
203,083
Son üye
YYigit
Geri