Ashandarei
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 838
Sen 3 yaşındaymışsın da ben de anasınıfı ögretmeninmişim gibi anlatacağım şimdi sana yoksa anlamıyorsun, telefon dedim diye telefon kullanma dedim diyorsun çünkü okumuyorsun konunun telefonla alakası yoktu orada temel ihtiyaç olan bir şeyi kullanma demenle eşder olan bir örnek vermiş oldum. İkinci olarak oyun oynamak ihtiyaç mı diyorsun evet ihtiyaç , senin mantıkla televizyon da izlemesinler kitap okusunlar o da ihtiyaç değil lükse girer sana göre. Üçüncü olarak da hala ben kola içme demişim ya da boykot yapıyormuşum gibi kendince algı yapıyorsun ben sadece senin verdiğin mantıklı olmayan bir cümleyi alıntılayıp mantıklı olmadığı söyledim bu kadar kudurmana gerek yok mesajları okuyup anlayamıyorsun bile
![]()
İlk allıntıladığın mesaj bu sivri zeka. Benim buradan devam eden alıntılarda telefondan vs bahsetmem gayet doğal bir durum. Ben kimseye onu kullanma bunu kullanma demedim. Madem kişinin keyfi olarak tükettiği bir içecek böyle bir duruma yol açıyor, senin ideallerine göre bunu da yap dedim arkadaşa. Çünkü dediği gibi kola sayesinde istedikleri gibi at koşturuyorlarsa, kullandığı keyfi teknolojik ürünler sayesinde bin katını yapıyorlar. Olay bu kadar basit ama sen sadece anlamak istediğin gibi anlayıp lafı oradan oraya çekiştiriyorsun. Ben sana "kola içme dedin, boykot yapıyorsun" falan demedim hiçbir cümlede. Günün mü geldi bilmiyorum ama önce okuduğunu anla, olaya da yırtık dondan fırlar gibi müdahil olan sensin. Ve ısrarla kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun, narsistik kişilik bozukluğun mu var bilmiyorum ama tartışmayacağım diyip sürekli alıntılayıp bir şeyler anlatmaya çalışıyorsun. "senin mantıkla televizyon da izlemesinler kitap okusunlar o da ihtiyaç değil lükse girer sana göre" yine kendince kafanda bir şeyler kuruyorsun, bunu dediysen o zaman bunu da dersin diye düşünen bir kafa yapın var, yazık.