❌İndirim Bitti! Coca Cola 450 Ml 11 TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sen 3 yaşındaymışsın da ben de anasınıfı ögretmeninmişim gibi anlatacağım şimdi sana yoksa anlamıyorsun, telefon dedim diye telefon kullanma dedim diyorsun çünkü okumuyorsun konunun telefonla alakası yoktu orada temel ihtiyaç olan bir şeyi kullanma demenle eşder olan bir örnek vermiş oldum. İkinci olarak oyun oynamak ihtiyaç mı diyorsun evet ihtiyaç , senin mantıkla televizyon da izlemesinler kitap okusunlar o da ihtiyaç değil lükse girer sana göre :D. Üçüncü olarak da hala ben kola içme demişim ya da boykot yapıyormuşum gibi kendince algı yapıyorsun ben sadece senin verdiğin mantıklı olmayan bir cümleyi alıntılayıp mantıklı olmadığı söyledim bu kadar kudurmana gerek yok mesajları okuyup anlayamıyorsun bile :D
1788551978107.webp

İlk allıntıladığın mesaj bu sivri zeka. Benim buradan devam eden alıntılarda telefondan vs bahsetmem gayet doğal bir durum. Ben kimseye onu kullanma bunu kullanma demedim. Madem kişinin keyfi olarak tükettiği bir içecek böyle bir duruma yol açıyor, senin ideallerine göre bunu da yap dedim arkadaşa. Çünkü dediği gibi kola sayesinde istedikleri gibi at koşturuyorlarsa, kullandığı keyfi teknolojik ürünler sayesinde bin katını yapıyorlar. Olay bu kadar basit ama sen sadece anlamak istediğin gibi anlayıp lafı oradan oraya çekiştiriyorsun. Ben sana "kola içme dedin, boykot yapıyorsun" falan demedim hiçbir cümlede. Günün mü geldi bilmiyorum ama önce okuduğunu anla, olaya da yırtık dondan fırlar gibi müdahil olan sensin. Ve ısrarla kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun, narsistik kişilik bozukluğun mu var bilmiyorum ama tartışmayacağım diyip sürekli alıntılayıp bir şeyler anlatmaya çalışıyorsun. "senin mantıkla televizyon da izlemesinler kitap okusunlar o da ihtiyaç değil lükse girer sana göre" yine kendince kafanda bir şeyler kuruyorsun, bunu dediysen o zaman bunu da dersin diye düşünen bir kafa yapın var, yazık.

Beyler sadece merakımdan soruyorum biri bana Coca-Cola nin nasıl savaşı finanse ettiğini anlatabilir mi? Ancak öyle duyum istemiyorum kanıtla belgeyle olacak
Şurada iki taraf boş boş tartışmak yerine bunları anlatmanız daha faydalı olur
@mychar276 @volkie1912 @Ashandarei @seker23 @Hüsnü Çoban @BenRecepİvedik
@mychar276 @volkie1912 @Ashandarei @seker23 @BenRecepİvedik ? Merak ediyorum açıklarsanız sevinirim tartışma da biter sonuçta buradaki herkes bunun olmadığına inandigi için tartisiyor

Beyler sadece merakımdan soruyorum biri bana Coca-Cola nin nasıl savaşı finanse ettiğini anlatabilir mi? Ancak öyle duyum istemiyorum kanıtla belgeyle olacak
Şurada iki taraf boş boş tartışmak yerine bunları anlatmanız daha faydalı olur
@mychar276 @volkie1912 @Ashandarei @seker23 @Hüsnü Çoban @BenRecepİvedik
coca cola savaşın başında mcdonalds ile gazzedeki israil askerlerine ücretsiz yemek ve cola dağıttı hala devam ediyorlar. Ayrıca 2015 te adl ye yazdıklar mektupta israil destekçisi olduklarını boykotun kendilerini bu yoldan döndürmeyeceklerini yazmışlardı. üstelik yahudi finans şirketleri çokça coca cola hissesini ellerinde bulunduruyor. Bunlar varken birde açıktan adamların yardım ediyoruz demelerine daha gerek kalmıyor.

Madem bu kadar Müslümansınız, neden adamların malını kullanıyorsunuz? Adamlar Hristiyanların malını bile kullanmıyor. Onların ihtiyacı yoksa sizin de olamaz bu teknolojik ürünlere. Siz de kendinizi Allah'a verip sürekli ibadet edebilirsiniz. Hanginiz GTA 6 çıktığında "Bunda çıplaklık var, ben oynamıyorum." diyebilecek? Ya da GTA 5 bile oynamadınız mı? Oyunlar ihtiyaç mı? Samsung ve Iphone akıllı telefonlar ihtiyaç mı? Neden General Mobile, Reeder ya da Vestel telefonları almıyorsunuz? Sonuçta fotoğraf çekme, Whatsapp ve arama işini görüyor hepsi. Tofaş ve Anadol niye sürmüyorsunuz? Onlar da ayağınızı yerden kesiyor.

Peri bacalarında fotoğraf çekinenler de arka planda kilise var diye Hristiyan oldu o zaman.
Benim müslümanlıkla ya da boykot yapıyorum dediğimle alakalı bir cümlem var mı , iPhone ya da Samsung kullandığımla ilgili bir cümlem var mı şizofren misiniz kendi kendinize bir şeylere inandırıp ona göre mesaj atıyorsunuz :D temel ihtiyaç olan bir ürünü kullanma diyen kişiyle aynı örnek olarak yazılmış bir mesaj. Kendi kendinize tribe girip mesaj yazıyorsunuz :D

Benim gözümde aşağılık bir şey. Size komik gelen bize pis geliyor kardeş.
Büyüyünce belki anlarsın bu işlerin şaka olmadığını, inşallah geç olmaz.
o kullandığın bilgisayarı hemen çöpe at o zaman Doğu Türkistana çinin yaptıklarını neden görmüyorsun boykot etsene kullandığın tüm çipler çinde yapılıyor ne güzel sesiniz çıkıyo ya böyle algı yaratmada :D ne yazdığınızdan haberiniz bile yok

@mychar276 @volkie1912 @Ashandarei @seker23 @BenRecepİvedik ? Merak ediyorum açıklarsanız sevinirim tartışma da biter sonuçta buradaki herkes bunun olmadığına inandigi için tartisiyor

coca cola savaşın başında mcdonalds ile gazzedeki israil askerlerine ücretsiz yemek ve su dağıttı hala devam ediyorlar. Ayrıca 2015 te adl ye yazdıklar mektupta israil destekçisi olduklarını boykotun kendilerini bu yoldan döndürmeyeceklerini yazmışlardı. üstelik yahudi finans şirketleri çokça coca cola hissesini ellerinde bulunduruyor. Bunlar varken birde açıktan adamların yardım ediyoruz demelerine daha gerek kalmıyor.
İlk olarak bu şirketler kureseldir ve isim hak sahipleri ülkeden ülkeye değişir. Nasil McDonalds İsrail İsrail'de yemek dagittiysa McDonalds Türkiye de Filistinliler için 1 milyon dolarlık bağış yaptı. İsrail'e bağış yapan küresel şirket değil oranın isim hakkı sahibi olan İsrailli bir şirket
2 Yahudi dediginiz finans şirketleri sadece Coca-Cola ve McDonalds değil ASELSAN Tüpraş Türk Hava Yolları Akbank Bimas gibi büyük Türk hisselerinde de hissedarlar o zaman bunları da boykot mu etmeliyiz?
Ayrıca yine blackrock ceosunu yatırım için Türkiye de en üst makamda agirlamadik mi? Şahsen benim için bu sorun değil sonuçta en büyük parayı bunlar yönetiyor

İsrail birkaç ay önce türk bir kafileyi tutukladı. Orada işkence gören bir arkadaş instagram hesabından paylaştı. Biraz araştırıp bulabilirsiniz bulamazsanız paylaşırım. Söyledikleri şu, "işkence ettiler, 25 küsür masaya sürüklenerek bir ona bir buna götürüldüler. Her masada kutu coca cola vardı. Bu desteği saklamak niyetinde değiller gözümüze soka soka her masaya özellikle kola kutuları koymuşlardı."

İsrail birkaç ay önce türk bir kafileyi tutukladı. Orada işkence gören bir arkadaş instagram hesabından paylaştı. Biraz araştırıp bulabilirsiniz bulamazsanız paylaşırım. Söyledikleri şu, "işkence ettiler, 25 küsür masaya sürüklenerek bir ona bir buna götürüldüler. Her masada kutu coca cola vardı. Bu desteği saklamak niyetinde değiller gözümüze soka soka her masaya özellikle kola kutuları koymuşlardı."
Bu bir kanıt değil ki dostum yukarıda anlattim

o kullandığın bilgisayarı hemen çöpe at o zaman Doğu Türkistana çinin yaptıklarını neden görmüyorsun boykot etsene kullandığın tüm çipler çinde yapılıyor ne güzel sesiniz çıkıyo ya böyle algı yaratmada :D ne yazdığınızdan haberiniz bile yok
Rezil ve boş bir argüman. Bilgisayar kullanımı dünyanın geldiği zorunludur. Cola nın 1000 tane alternatifi vardır.
Hala savunman acınası. Engelliyorum, devşirmesin belli.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,512
Üyeler
202,633
Son üye
Aylwin
Geri