Yardım Msi G274qpx Monitörde Sorun Var

san_ozsaho

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
2025 ocak ayı gibi aldığım monitörde başlarda saliselik olarak yeşil ışık şeridi yanıp sönüyor gibi oluyordu servis biraz uzak olduğu içn vakit ayıramamıştım şuanda da yatay çizgi şeritler ortaya çıktı. Monitör 240hz'de iken bu çizgiler saniyelik belirip kayboluyor ama ne zaman hz ayarını 180 ve aşağısına düşürsem bu çizgiler neredeyse sabit olacak şekilde belirginleşiyor. Kontrol amaçlı farklı bir monitör ile de denedim ekran kartımda sorun yok, servise götürmeden önce deneyimli bilgili arkadaşlardan fikir almak istedim.

Ekler

• Screenshot_20260904_105627_Gallery.webp
    Screenshot_20260904_105627_Gallery.webp
    112.5 KB · Hit: 36
  • Screenshot_20260904_105750_WhatsApp.webp
    Screenshot_20260904_105750_WhatsApp.webp
    30.3 KB · Hit: 32
Hocam bende de gigabyte g27f2 modeli vardı. Attığınız ilk fotoğraftaki şekilde anlık gelip gitmelerle başlayıp fotoğraftaki duruma gelmişti 1 ay gibi bir sürede. Garantiye gönderdim panel arızası olmuş. Stokta bu ürün olmadığı için muadiliyle değiştirdiler.

Ekler

• WhatsApp Image 2026-09-05 at 01.26.24.webp
    WhatsApp Image 2026-09-05 at 01.26.24.webp
    121.1 KB · Hit: 19
Hocam bende de gigabyte g27f2 modeli vardı. Attığınız ilk fotoğraftaki şekilde anlık gelip gitmelerle başlayıp fotoğraftaki duruma gelmişti 1 ay gibi bir sürede. Garantiye gönderdim panel arızası olmuş. Stokta bu ürün olmadığı için muadiliyle değiştirdiler.
Bugün servisle konuştum, monitörlerde tamir olmadığı için iade/değişim raporu çıkaracaklarını daha sonrasında aldığım yere başvurmamı söylediler. Ben amazonda incehesap satıcısından aldım onlara bu raporu ileticem, size muadil ürün olarak ne verdiler acaba sahip olduğunuz monitörün bütün özelliklerini karşılıyor muydu ? Benim monitör 240hz fast ips 65w type c güç girişi olan pivot bir model bu özellikleri karşılayan başka bir monitör olduğunu düşünmüyorum fiyat çok artmadığı sürece, sizde nasıl bir yol izlediler merak ettim

panel arızası mı bu görselden pek emin olamıyorumda
Evet monitörün alt kısmında yatay çizgiler oluştu düşük hz'lerde neredeyse sabit kalıyor ama 240hz'de saliselik gelip gidiyor. Birkaç gündür de monitör anlık siyah ekrana düşüp düşüp geri geliyordu

Evet monitörün alt kısmında yatay çizgiler oluştu düşük hz'lerde neredeyse sabit kalıyor ama 240hz'de saliselik gelip gidiyor. Birkaç gündür de monitör anlık siyah ekrana düşüp düşüp geri geliyordu
bence o halde daha fazla o monitörü kullanmayın. içerde farklı sorunlar olursa bu sefer işiniz zora düşebilir.

bence o halde daha fazla o monitörü kullanmayın. içerde farklı sorunlar olursa bu sefer işiniz zora düşebilir.
Evet o yüzden servise bıraktım bugün, iade değişim raporu çıkacağını söylediler ama monitörüm yani msi g274qpx şuan da satışta olmadığından muadil ürünle anca telafi edebilirler, şua anda monitörumun özelliklerini taşıyan aynı bütçede pek monitör yok acaba nasıl bir model teklif edecekler.

Evet o yüzden servise bıraktım bugün, iade değişim raporu çıkacağını söylediler ama monitörüm yani msi g274qpx şuan da satışta olmadığından muadil ürünle anca telafi edebilirler, şua anda monitörumun özelliklerini taşıyan aynı bütçede pek monitör yok acaba nasıl bir model teklif edecekler.
genelde ilk teklif edilen ürünler tıs olabiliyor
iyi araştırın, verilcek ürünün açık ürün mü teşir mi vs olmadıgından emin olun

genelde ilk teklif edilen ürünler tıs olabiliyor
iyi araştırın, verilcek ürünün açık ürün mü teşir mi vs olmadıgından emin olun
Teklif edilen ürünü red etme ve yeni ürün talebinde bulunma şansımız oluyor mu, yoksa tüketici hakem heyetine mi başvurmak lazım. Ben amazon destek kısmından satıcıya belgelemeyi düşünüyordum durumu

beğenmezsen para iadesi iste fiyat farkı durumları da var da uğraştırır ayrıca monitörde typc olsun hoparlör olsun fazla takmanı önermem monitör sonuçta televizyon veya şarj cihazı değil.

Teklide edilen ürünü red etme ve yeni ürün talebinde bulunmak şansımız oluyor mu, yoksa tüketixi hakem heyetine mi başvurmak lazım. Ben amazon destek kısmından satıcıya belgelemeyi düşünüyordum durumu
şimdilik bunları düşünme, süreçte bakarsın iyi bişey de önerebilirler ancak ozaman düşün bunları yoksa kafanı çok meşgul eder :/

Teklide edilen ürünü red etme ve yeni ürün talebinde bulunmak şansımız oluyor mu, yoksa tüketixi hakem heyetine mi başvurmak lazım. Ben amazon destek kısmından satıcıya belgelemeyi düşünüyordum durumu
Teklif edilecek ürünü öğrenip red etme hakkın elbetteki var sen mağdur oluyorsun. THH başvurabilir fiyat farkını bile alabilirsin de uğraştırır yerinde olsam diret iade isterim. Lg vardı bende almadılar iade parlak pixel vardı thh başvurdum kazandım şimdide diyorlar ki parlak pixel direkt değişim sebebi değiştirelim isterseniz yok dedim para iadesi bekliyorum dedim iban falan verdim bekliyorum. Mahkeme masrafı falan çıktı 3500tl falan onlar ödedi.

beğenmezsen para iadesi iste fiyat farkı durumları da var da uğraştırır ayrıca monitörde typc olsun hoparlör olsun fazla takmanı önermem monitör sonuçta televizyon veya şarj cihazı değil.
Öyle ama ben 1.5 sene önce 14k para verip almışım, şuan ortalama dolar kuruyla baktığımda 18-19k para yapıyor, en azından büyük çoğunluğunu karşılayan bir model olmalı zaten yasalarda aynı ürün yoksa misli ile değişim hakkımız bize sunuyor, bakalım gelişmeleri buradan haber veririm

Geri