Yeni Aldığım Sistemi Değerlendirir Misiniz?

hocam amd ekran kartı istemiyorum ısınamıyorum yoksa daha ucuz tabiiki ve aldığım sistemdeki okuma yazmanın hızlı olması önemli 500 bilerek tercih ettim 250 de elimde var onu takacağım bana hayli hayli yetiyor olmadı ilerde uyguna düşürürsem ssd veya hdd alırım
Okuma yazma hızı tek başına bir şey ifade etmiyor zaten her zaman almıyorsun gen4 hızlarını.

Aynısının iyisi 50-52k ya amazonda var şu an. Sırf ekstra m2 slotu için fazladan en az 8-10k para ödemişsin.

illa RTX5060 diyorsanda buda var yine 1TB SSD li üstüne vade farksız taksitli 52K nerden bakarsan bak kazık fiyat bide taksitli haline 68k verilmiş fazla.
Ha bak bu arkadaş koymuş.

birde yeni fark ettim amazondan alışveriş hiç yapmadım hep bi çekincem var yani amd ekran kartı istesem bile amazondan almazdım
Amazona diğerlerinden daha çok güvenebilirsin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bütçeni belirtil farklı bir konu aç bence daha iyi yardımcı olurlar burada karışır

Teşekkür ederim hocam. Aslında parça parça indirimlerle almak aklımda vardı toplardım da ama hani o kadar para verdikten sonra bir şeyde hata yaparsam çok sıkıntı olur dedim birde kablolamayı düzenli yapmak benim için işkence hazır olsun dedim aceleyle de bu kadar oldu.
Yani kendin toplamak mantıklı ama gerçekten uğraştırıcı. Hazır sistem düşürürsen indirimde güzel birşeyler al geç direk.

Yani kendin toplamak mantıklı ama gerçekten uğraştırıcı. Hazır sistem düşürürsen indirimde güzel birşeyler al geç direk.
Şuan akakçeden aynı parçaları tek tek heapladım 4.194 TL zarardayım bu parayla max 1 tb m2 olurdu ama toplarken verebeileceğim zarar riski için değmez mi bu para. Birde kazık falan demişler. Evet hayatsız gibi indirim sitelerinde 1 2 ay koşsam belki 10 bin lira daha ucuza alabilirdim ama dedim ya hayatsız gibi yaparsam.

Amazona diğerlerinden daha çok güvenebilirsin

Bütçeni belirtil farklı bir konu aç bence daha iyi yardımcı olurlar burada karışır
Tamamdır hocam dikkate alacağım ama com tr den mi alışveriş yapmalıyım com dan mı

Aynısının iyisi 50-52k ya amazonda var şu an. Sırf ekstra m2 slotu için fazladan en az 8-10k para ödemişsin.

Ha bak bu arkadaş koymuş.
Hocam daha iyi yanı sadece sıvı soğutma ve 1tb m2 ssd onunda okuma yazması kaç olduğunu bulamadım. İşlemci benimkinden düşük. Ve ek olarak amazondan alıveriş hiç yapmadığım için daha almamış olsaydım bile şuan bunu almazdım bir güven kırıklığı var amazona karşı içimde ama deneyeceğim ileriki zamanlarda ve ebnim psu da daha büyük ben aldığım sistemi ileride geliştirebiliriliğe de önem verdim ileride 5070 5080 alıp işlemcimi de yükseltip 1 tane daha ram ekleme planlarım kesin olur diye

Son düzenleme:
Şuan akakçeden aynı parçaları tek tek heapladım 4.194 TL zarardayım bu parayla max 1 tb m2 olurdu ama toplarken verebeileceğim zarar riski için değmez mi bu para. Birde kazık falan demişler. Evet hayatsız gibi indirim sitelerinde 1 2 ay koşsam belki 10 bin lira daha ucuza alabilirdim ama dedim ya hayatsız gibi yaparsam.

Tamamdır hocam dikkate alacağım ama com tr den mi alışveriş yapmalıyım com dan mı
sistemin hayırlı olsun arkadaşların dediğinin üstüne bir şey yazmaya gerek yok, bence de amazondaki pch 5060lı hazır sistemi alsan çok daha mantıklı olur hazır siparişi yeni geçmişken iptal etmeye değer fark var.

https://www.amazon.com.tr/ site ana sayfası direkt bu. müşteri memnuniyeti ve genel sipariş hızı diğer sitelerle kıyaslanamaz, ben eve deterjanı bile buradan söylüyorum desem yeridir.

• Beğen
Reaksiyonlar: luse

Hocam daha iyi yanı sadece sıvı soğutma ve 1tb m2 ssd onunda okuma yazması kaç olduğunu bulamadım. İşlemci benimkinden düşük. Ve ek olarak amazondan alıveriş hiç yapmadığım için daha almamış olsaydım bile şuan bunu almazdım bir güven kırıklığı var amazona karşı içimde ama deneyeceğim ileriki zamanlarda ve ebnim psu da daha büyük ben aldığım sistemi ileride geliştirebiliriliğe de önem verdim ileride 5070 5080 alıp işlemcimi de yükseltip 1 tane daha ram ekleme planlarım kesin olur diye
Com global com.tr Türkiye için

Alıntıyı görüntüle

Sistemi bu gece incehesap.com dan aldım 3 taksitli şekilde 68.000 TL ye geldi sizce nasıl fiyatına göre. Birde monitör alacak param kalmadı 😔. Kendimi zorlayarak da olsa birkaç bine alabileceğim SIFIR monitör önerebilir misiniz?
Parça kalitesine göre pahalı bide taksitli almışsın iyice pahalı olmus

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,699
Üyeler
202,690
Son üye
azrrrrrr
Geri