MorSilikon
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 677
Türkçe altyazı getirmeyeceklerine adım kadar eminim
Galiba o netflixlik bir durum diye biliyorum, aktif olarak sadece inglizce veriyorlar, Türkçe'ye çevrilmiyor diye biliyorum. Mike Tyson Jake Paul döneminde de aynısı olmuştu, İnglizce altyazı vermişlerdi gene Türkçe yoktu.Yarım saatlik Netflix içeriğini bile Türkçe altyazılı yapmadılar![]()
Galiba o netflixlik bir durum diye biliyorum, aktif olarak sadece inglizce veriyorlar, Türkçe'ye çevrilmiyor diye biliyorum. Mike Tyson Jake Paul döneminde de aynısı olmuştu, İnglizce altyazı vermişlerdi gene Türkçe yoktu.
milyon dolarlık firma hizmet verdiği ülkede yüzbinlerce kullanıcısı var hocam bende dahilim bu gruba sence netflix'sin gözden kaçirmış olma ihtimali varmıdır rockstar kendi istemiştir extra dil eklemeyin diyeGaliba o netflixlik bir durum diye biliyorum, aktif olarak sadece inglizce veriyorlar, Türkçe'ye çevrilmiyor diye biliyorum. Mike Tyson Jake Paul döneminde de aynısı olmuştu, İnglizce altyazı vermişlerdi gene Türkçe yoktu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İsteseler yapay zeka ile yaparlar mı yapalar, işlerine gelmemiş olabilir tabi arkada neler döndüğünü bilmiyoruz. İşin sonunda bu oyunda Türkçe dil desteği görürüz umarım.
Netflix türkiyenin videoya erişimi yanlışım yoksa yayınlanmadan birkaç saat önce olmuşmilyon dolarlık firma hizmet verdiği ülkede yüzbinlerce kullanıcısı var hocam bende dahilim bu gruba sence netflix'sin gözden kaçirmış olma ihtimali varmıdır rockstar kendi istemiştir extra dil eklemeyin diye
Marketing'i sadece Rockstar'ın değil, Netflix'in de aynı şekilde. Netflix'in de payı var altyazı eklenmemesinde.milyon dolarlık firma hizmet verdiği ülkede yüzbinlerce kullanıcısı var hocam bende dahilim bu gruba sence netflix'sin gözden kaçirmış olma ihtimali varmıdır rockstar kendi istemiştir extra dil eklemeyin diye
Netflixe kalsa eklerdi, Rockstar sadece yayınlasın diye anlaşmıştır müdahale ettirmemiştir o görüntülere.Galiba o netflixlik bir durum diye biliyorum, aktif olarak sadece inglizce veriyorlar, Türkçe'ye çevrilmiyor diye biliyorum. Mike Tyson Jake Paul döneminde de aynısı olmuştu, İnglizce altyazı vermişlerdi gene Türkçe yoktu.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İsteseler yapay zeka ile yaparlar mı yapalar, işlerine gelmemiş olabilir tabi arkada neler döndüğünü bilmiyoruz. İşin sonunda bu oyunda Türkçe dil desteği görürüz umarım.
rockstarın bizi takıp takmaması ile ilgili değildi mesele aslında. Bazıları çok aşağılık psikolojisinde , neredeyse yalvarır şekilde istedi bunu. Böyle yapmayı doğru bulmuyorum ben eğer bir tepki vermek istiyorsan almazsın zaten bu inanılmaz bir tepki olur. Türkiye satışlarına baktıklarında oyunun satmadığını gördüklerinde anlarlar
Netflix de eklemedi ama işte, adam pazarlama için bir ton para ödedikten sonra daha büyük kitlelere ulaşamasın diye niye eklememek zorunda kalsın ki?Netflixe kalsa eklerdi, Rockstar sadece yayınlasın diye anlaşmıştır müdahale ettirmemiştir o görüntülere.
Millet zaten almıyor ki korsan oynuyor asgarinin 28 olduğu yerde kaç kişi 5k verecekHocam aşırı tüketim toplumuyuz malesef. Bizim millet “almayarak/kullanmayarak” bir şeyi protesto etmeyi beceremiyor malesef. Hiçbir zaman yapamadık bunu. Bu ülke organizasyon konusunda kitlesel bir tek gezi olaylarını yankı yaptırabildi o kadar.
Hele dijital ortam protestosunu hayatta yapamayız.
Ama bi ses çıkarılmış yine başarı olarak görüyorum bunuoda gta olduğu için
![]()
Taksitle krediyle öyle bir alıyorlar kiMillet zaten almıyor ki korsan oynuyor asgarinin 28 olduğu yerde kaç kişi 5k verecek
Korsanda ilk beşteyiz
Millet gidip PS5 konsol bile alıyor şu oyun için. Baya kişi verir ona eminim, altyazı gelmese de verirler.Millet zaten almıyor ki korsan oynuyor asgarinin 28 olduğu yerde kaç kişi 5k verecek
Korsanda ilk beşteyiz