Cezaevinde Hayat Gerçekten Kötü Mü?

Reaksiyon skoru
1
Cidden film ve dizilerdeki gibi mi? İnternet veya televizyon var mı?
Ben bazen içimden diyorum ki keşke bende ömür boyu cezaevinde kalsam. Yeme içme, barınma, duş alma beleş sonuçta.

Aynen gitte cezaevine tuvalet temizle, koğuş temizle, bulaşık yıka. Cezaevi sorumluluk sahibi insanın asla girmek istemeyeceği bir yerdir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Mahkumlar genellikle kitap okur, bulmaca çözer ya da tavla oynar internet yok televizyonda tüplü galiba.

Ben bazen içimden diyorum ki keşke bende ömür boyu cezaevinde kalsam. Yeme içme, barınma, duş alma beleş sonuçta.
Beleş değil ki onların parasını alıyorlar çıktıktan sonra. Ha ben hiç çıkmayım diyorsan da öyle yaşamın yaşamamaktan ne farkı var ki?

İçeri girmek istiyorsun belliki. Umarım bunu başkasına zarar vermeden halledersin, malum kişiye bir şeyler yazmak gibi

hzyasoy 1 aylığına mı ne açık cezaevine girmişti o bile neler neler yaşamış böyle 20 30 yıl yiyip kapalı cezaevinde olanları düşünemiyorum bile

Dizilerdeki gibi havalı bir yer olmadığı kesin.
Özgürlük olmadığı sürece beleş olsa bile değmez.

İmralı'ya düşmediğin sürece kötü

Yani fransadakiler gibi avrupadakiler vs. gayet guzelk duuyor ama TR'dekiler Rusyadakilerin 1 tik ustu yani cok kotu oyle kalinicak bir yer degil

He yok ben gireyim diyorsanda Cok buyuk bir sey yapda oyle gir bosa girme yani ben sahsen ceza evine kcuuk bir kapkac yapip girmek yerine buyuk bir vurgun yapardim yaklanirsam girerdim ykalanmassamda gorusuruz turkiye der kaybolurdum ortaliktan
(he tabi baskalarina zarar vermeden bashediyoru mesala turkiyede ilk kez buyuk bir banka soygunu yapabilrisin veya cok daha buyuk bir seyler vs...)

Geri