Asus Tuf 1000w Psu Alınır mı Vatan İndiriminden

xSparkua.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,066

İçindeki PSU A tier, sitesi güvenilir

İçindeki PSU A tier, sitesi güvenilir
hocam hem stok tükenmiş hemde elimde kasa var şu an

hocam hem stok tükenmiş hemde elimde kasa var şu an
Pardon benim hatam

F/p tercih

Son düzenleme:

Yorumları böyle;
Genel olarak sesli. Performans için fan profili agresif ayarlanmış. (Profesyonel seri, sessizlik ön planda değil)
- Yate Loon 120mm sleeve bearing fan (kalitesi tartışmalı)
- CapXon, Elite, SamXon kapasitör
- Fanı biraz daha kaliteli olsa A segmente ucundan giriş yapabilirdi.
- Zero RPM Modu yok
-Fan kalitesi tartışmalı olsa da, MSI bu PSU için 10 yıl garanti veriyorsa bir bildiği vardır. Ürünün fan profili agresif ayarlanmış, biraz sesli çalışıyor. Zero RPM özelliği de yok. Ev kullanıcılarından çok sürekli çalışacak iş bilgisayarları hedeflenmiş.

Son düzenleme:
merhaba ryzen 7 9800x3d ve 5080 olan bir pc topluyorum 0 dan

vatanda su an bu 10k sizce alınır mı bir de 10k civarına m2 ssd bakıyorum önerirseniz cok sevinirim
Burada daha ucuz.

• Beğen
Reaksiyonlar: VeVx
Reis kasan da varsa bütçen de uyuyosa al ama kasan yoksa aynı kalitede psu olan kasaları daha ucuza alabilirsin

aktif kullanıyorum. öyle aman aman sesli değil. genel olarak memnunum

edit: haziran sonu amazon prime indiriminden 7400 TL'ye almıştım. fiyat bana yüksek geldi. 10kya bi tık daha iyisi bulunur sanki

Son düzenleme:

Yorumları böyle;
Genel olarak sesli. Performans için fan profili agresif ayarlanmış. (Profesyonel seri, sessizlik ön planda değil)
- Yate Loon 120mm sleeve bearing fan (kalitesi tartışmalı)
- CapXon, Elite, SamXon kapasitör
- Fanı biraz daha kaliteli olsa A segmente ucundan giriş yapabilirdi.
- Zero RPM Modu yok
-Fan kalitesi tartışmalı olsa da, MSI bu PSU için 10 yıl garanti veriyorsa bir bildiği vardır. Ürünün fan profili agresif ayarlanmış, biraz sesli çalışıyor. Zero RPM özelliği de yok. Ev kullanıcılarından çok sürekli çalışacak iş bilgisayarları hedeflenmiş.
hocam bu st1 icin ne düsünüyorsunuz

Geri