2. El Ekran Karti Alip Dolandirildim

Ya Yokmu Telefon Numarası Ver baba Bana Dayımın tanıdığı polisler var
Alırız adresini

Yol paran benden
Bul adamı tekme tokat

Anca öyle çıkarırsın hıncını
Şu yazdığını adam avukatıyla suç duyurusunda savcılığa verse uğraşır durursun. Kaş yapayım derken göz çıkartmayın.

Şu yazdığını adam avukatıyla suç duyurusunda savcılığa verse uğraşır durursun. Kaş yapayım derken göz çıkartmayın.
İroni Yaptım kanka tabikide
Böyle bişey yapıcak adam değilim

Dayım bile yok tamamen makarasına

İroni Yaptım kanka tabikide
Böyle bişey yapıcak adam değilim

Dayım bile yok tamamen makarasına
Yine de dikkat et öyle şeyler yazma sakın. :D savcı şaka yaptım demene bakmaz valla :D

Yine de dikkat et öyle şeyler yazma sakın. :D savcı şaka yaptım demene bakmaz valla :D
Dayım bile yok kanka
Makara olduğunu anlarlar yani

Ama doğru diyon yine başım belaya girerdi ama o kadar uzamazdı Savcılıka falan filan

Powercolor red devil'de hotspot 110 görüyor diyorsun, normalde bu modelin soğutması çok iyi. O yüzden baya sıkıntı. Kullanılan macun ve padler ne peki biliyor musun?

ya karta ne yapılırsa yapılsın, 110 hotspot'a bakım sonrası vuramaz. Aşırı yorgun kartların elbette fan ve blok performansı düşebilir. Ama bu düşüş hadi %10-15 olur.

Bence bakımla ilgili ciddi sorun var.

Antalya'daysan getir bana, ücretsiz bakayım.

Daha yeni aldigim 2. El ekran kartinin saticisi (rx 5700 xt) iade kabul etmiyor ve param guvendeyle aldim 2 gunluk iade surecinde adam termal macun sursen veya genel bakim yapsan duzelir diyerek zaman kazanip durdu, su an da iade yapamiyorum. Iade edemesen de en azindan karti duzeltmenin bir yolu varsa lutfen biri yardimci olsun sorunu hotspot sicakliginin yuk halinde 110 derecelerde olmasi ve bilgisayarin bu yuzden kendini kapatmasi
Piyasada bu tip çok iknici elin tehlikesi bu işte İzmirdeysen sen bakım malzemelerini al gel ben sana yardımcı olayım (bende ne macun kaldı ne pad ondan) temizliğinde yapamadım tam dersen

ya karta ne yapılırsa yapılsın, 110 hotspot'a bakım sonrası vuramaz. Aşırı yorgun kartların elbette fan ve blok performansı düşebilir. Ama bu düşüş hadi %10-15 olur.

Bence bakımla ilgili ciddi sorun var.

Antalya'daysan getir bana, ücretsiz bakayım.
Antalyada degilim valla adanadayim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Piyasada bu tip çok iknici elin tehlikesi bu işte İzmirdeysen sen bakım malzemelerini al gel ben sana yardımcı olayım (bende ne macun kaldı ne pad ondan) temizliğinde yapamadım tam dersen
adanadayim valla ne yazik ki, bakimla gecer mi diyorsunuz

Geri