League Of Legends oynanır mı?

Oyna çok iyi oyun
güzel oyuna benziyo ya
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

arkadaşlarin varsa iyi yoksa aram oyna SAĞLAM MENTALİM ABİ diyorsan eğlenmek için normal oyuna girebilirsin.
baya iyi oyuna benziyo
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sakın oyle bir hata yapma
neden

lol bir takım oyunu ve oyun arkadaşlarının yaş ortalaması 11 ayrıca aile terbiyesi almamış din dil ırk demeden küfürler eden oyuncular gün geçtikce artıyor takdir senin ister oyna sinir krizi geçir ister oynama

Çok abartıyorlar bence. 3.sınıftan beri lol oynarım şuan üniversite sınavına 2.ye hazırlanıyorum. Evet bağımlılık yapıcı ama bunu çok kolay önleyebilirsin bence. Oyuna başladıktan sonra şunuda unutma lol bırakılmaz ara verilir :D yıllardır ara ara başlarım bu sefer bıraktım derim 6-7 ay sonra yeniden başlarım. En iyisi chill aram oynamak. Tamamen rahat güzel oluyor

League of Legends oynanır mı?
normal bir bağımlı yapan oyundan daha ötesi gereksiz bir bağımlılığı var kurtuldum bayadır elime sürmüyorum yol yakınken yapma eğlenirsin eğlenmesine ama 1 2 yıl 3 yıl oynadın mı dediğimi çok iyi anlarsın

Çok abartıyorlar bence. 3.sınıftan beri lol oynarım şuan üniversite sınavına 2.ye hazırlanıyorum. Evet bağımlılık yapıcı ama bunu çok kolay önleyebilirsin bence. Oyuna başladıktan sonra şunuda unutma lol bırakılmaz ara verilir :D yıllardır ara ara başlarım bu sefer bıraktım derim 6-7 ay sonra yeniden başlarım. En iyisi chill aram oynamak. Tamamen rahat güzel oluyor
aramdan da kurtuldum ben gidip strateji oyunu oynuyorum xd

League of Legends oynanır mı?
hiç buluşma oyuncuları tamamı velet maxsimum yaşları 18 çogunun ve oyun seni en kolsuz oyuncuyla oyunmaya mecbur bırakıyor oyundan çıkarsan bekleme cezası afk kalırsan ceza oyunda kasıtlı olarak afk kalırsan 3 gün uzaklaştırma banı yersin naparsan yap ceza yiyorsun benim gibi 3 gün uzaklaştırma banı yiyip oyunu silersin :)

hiç buluşma oyuncuları tamamı velet maxsimum yaşları 18 çogunun ve oyun seni en kolsuz oyuncuyla oyunmaya mecbur bırakıyor oyundan çıkarsan bekleme cezası afk kalırsan ceza oyunda kasıtlı olarak afk kalırsan 3 gün uzaklaştırma banı yersin naparsan yap ceza yiyorsun benim gibi 3 gün uzaklaştırma banı yiyip oyunu silersin :)
konuyu hortlatmışsın kral :D

arkadaşlarla aşırı zevkli, keyfi oynayacaksan oynanır.

:ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO: :ROFLMAO:

Geri