İnternet için fiyat soruyorum yüksek hızlara 1500-1700TL gibi saçma sapan aylık fiyatlar söylüyorlar tamam düşük bir şey ver diyorum ona bile 1200TL diyorlar nedir bu fiyatlar cidden internet kullanmamak mıdır bunun çözümü?
İnternet için fiyat soruyorum yüksek hızlara 1500-1700TL gibi saçma sapan aylık fiyatlar söylüyorlar tamam düşük bir şey ver diyorum ona bile 1200TL diyorlar nedir bu fiyatlar cidden internet kullanmamak mıdır bunun çözümü?
Bu fiyata ev intarnetine verecegime gider 900 e sınırsız mobil alirim hem dışarda hemde evde sıkıntı yaşamamİnternet için fiyat soruyorum yüksek hızlara 1500-1700TL gibi saçma sapan aylık fiyatlar söylüyorlar tamam düşük bir şey ver diyorum ona bile 1200TL diyorlar nedir bu fiyatlar cidden internet kullanmamak mıdır bunun çözümü?
Aradım bunları da hizmet vermiyorlarmış bu adreste.Superonline Fiberde Süper İndirimli Günler Kampanyası 1000 Mbps
Fiberde Süper İndirimli Günler Kampanyası 1000 Mbps hakkında detaylı bilgi almak ve Superonline'lı olmak için hemen tıkla!www.superonline.net
Öyle yapacaktım da 30GB hotspot limiti varmış belli yöntemlerle aşayım falan dedim de telefonu mahveder diyorlar sürekli paylaşım yapmak.Bu fiyata ev intarnetine verecegime gider 900 e sınırsız mobil alirim hem dışarda hemde evde sıkıntı yaşamam
yeni müşteri olursan uyguna gelir ya da direkt türknete3 geçİnternet için fiyat soruyorum yüksek hızlara 1500-1700TL gibi saçma sapan aylık fiyatlar söylüyorlar tamam düşük bir şey ver diyorum ona bile 1200TL diyorlar nedir bu fiyatlar cidden internet kullanmamak mıdır bunun çözümü?
Onlara merdiven altı hizmet diyoruz. 1 ay kullansan sonra büyük sıkıntılar yaşar çıkmak için can atarsınız ama muhattap bulamazsınız. Pahalıysa pahalı diyip mecburen bilindik ISS kullanmak gerek.Taahütsüz ucuz firmalara yönel
1 hamburger menünün 600 700 tl olduğu yerde 1000 mbit internetin 1200 tl olması normal, tabi internete erişim günümüzde en doğal haklardan biri bile sayılabilir, karşılaştırma biraz mantıksız ama, en basitinden bir sinema bileti 300 400 tl, dışarı çıkıp arkadaşlarınla bir kafede takılsan yemek yesen günlük hesap 600 700 tl, telefonda 20 gb paketler 400 500 tl, diğer şeylere oranla internet ucuz bileİnternet için fiyat soruyorum yüksek hızlara 1500-1700TL gibi saçma sapan aylık fiyatlar söylüyorlar tamam düşük bir şey ver diyorum ona bile 1200TL diyorlar nedir bu fiyatlar cidden internet kullanmamak mıdır bunun çözümü?
30gb kotayı aşmanın çeşitli yolları var redditte 3-5 türk subda arasak buluruz o dereceAradım bunları da hizmet vermiyorlarmış bu adreste.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Öyle yapacaktım da 30GB hotspot limiti varmış belli yöntemlerle aşayım falan dedim de telefonu mahveder diyorlar sürekli paylaşım yapmak.
1000 olması için 1700TL istiyorlar, 1200TL dedikleri 50Mbps hız alt üstü, yani bana çok pahalı geldi bilmiyorum.1 hamburger menünün 600 700 tl olduğu yerde 1000 mbit internetin 1200 tl olması normal, tabi internete erişim günümüzde en doğal haklardan biri bile sayılabilir, karşılaştırma biraz mantıksız ama, en basitinden bir sinema bileti 300 400 tl, dışarı çıkıp arkadaşlarınla bir kafede takılsan yemek yesen günlük hesap 600 700 tl, telefonda 20 gb paketler 400 500 tl, diğer şeylere oranla internet ucuz bile
şu video durumu özetliyor