IOS Apple TV ve Apple Arcade Çıktı!!

DrequanN

80+ Silver
Reaksiyon skoru
690
Şuanda eğer en düşük ıcloud+ olsa bile o pakete dahil apple tv ve apple arcade oyunlarını ynayabiliyorsunuz

Ben aylık 39 TL'ye Icloud abonesiyim, apple orginals izlemek istediğimde yeniden abonelik istiyor. Icloud aboneliğimin olduğu apple kimliği ile giriş yaptım uygulamaya ama anlam veremedim

Gece mail atmışlar, sabah gördüm ben de. Fiyatı bir miktar zamlayacaklarmış ancak 2 hizmeti de dahil ettikleri için zam gözüyle bakamıyorum.

Gece mail atmışlar, sabah gördüm ben de. Fiyatı bir miktar zamlayacaklarmış ancak 2 hizmeti de dahil ettikleri için zam gözüyle bakamıyorum.
10 tl çok bir şey değil arcade tek başına 70 küsürdü en son bence çok iyi oldu böyle

Kesinlikle hocam. Bir ara vakit bulduğumla hanımla apple TV'ye de bakacağız. Neler varmış neler yokmuş göz atacağız. İyi oldu böyle
Apple TV'de 2-3 diziden dışında kötü dizi bulamadım. Özellikle prodüksiyon kalitesi olarak çok iyi Apple.

Takip ettiğim bir kaç dizi (silo, dark matter 2024) vardı açılması iyi oldu. 50₺ gayet uygun bir kaç ay denerim.

Ted Lasso dizisini izlemeyenler varsa tavsiye ederim. Futbolla ilgililer için güzel bir komedi dizisi olmuş. Özellikle ilk 2 sezonu gayet keyifli.

Geri