DrequanN 80+ Silver Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 2,171 Reaksiyon skoru 690 Cuma, 09:19 #1 Şuanda eğer en düşük ıcloud+ olsa bile o pakete dahil apple tv ve apple arcade oyunlarını ynayabiliyorsunuz
Şuanda eğer en düşük ıcloud+ olsa bile o pakete dahil apple tv ve apple arcade oyunlarını ynayabiliyorsunuz
Arthur♛Morgan 80+ Silver Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4,294 Reaksiyon skoru 2,782 Cuma, 09:25 #2 Ben aylık 39 TL'ye Icloud abonesiyim, apple orginals izlemek istediğimde yeniden abonelik istiyor. Icloud aboneliğimin olduğu apple kimliği ile giriş yaptım uygulamaya ama anlam veremedim
Ben aylık 39 TL'ye Icloud abonesiyim, apple orginals izlemek istediğimde yeniden abonelik istiyor. Icloud aboneliğimin olduğu apple kimliği ile giriş yaptım uygulamaya ama anlam veremedim
pieceoflion 80+ Katılım 29 Temmuz 2026 Mesajlar 55 Reaksiyon skoru 14 Cuma, 09:32 #3 Gece mail atmışlar, sabah gördüm ben de. Fiyatı bir miktar zamlayacaklarmış ancak 2 hizmeti de dahil ettikleri için zam gözüyle bakamıyorum.
Gece mail atmışlar, sabah gördüm ben de. Fiyatı bir miktar zamlayacaklarmış ancak 2 hizmeti de dahil ettikleri için zam gözüyle bakamıyorum.
DrequanN 80+ Silver Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 2,171 Reaksiyon skoru 690 Cuma, 09:33 Konu Sahibi Konu Sahibi #4 pieceoflion yazmış: Gece mail atmışlar, sabah gördüm ben de. Fiyatı bir miktar zamlayacaklarmış ancak 2 hizmeti de dahil ettikleri için zam gözüyle bakamıyorum. Devamı için tıklayın... 10 tl çok bir şey değil arcade tek başına 70 küsürdü en son bence çok iyi oldu böyle
pieceoflion yazmış: Gece mail atmışlar, sabah gördüm ben de. Fiyatı bir miktar zamlayacaklarmış ancak 2 hizmeti de dahil ettikleri için zam gözüyle bakamıyorum. Devamı için tıklayın... 10 tl çok bir şey değil arcade tek başına 70 küsürdü en son bence çok iyi oldu böyle
pieceoflion 80+ Katılım 29 Temmuz 2026 Mesajlar 55 Reaksiyon skoru 14 Cuma, 09:35 #5 DrequanN yazmış: 10 tl çok bir şey değil arcade tek başına 70 küsürdü en son bence çok iyi oldu böyle Devamı için tıklayın... Kesinlikle hocam. Bir ara vakit bulduğumla hanımla apple TV'ye de bakacağız. Neler varmış neler yokmuş göz atacağız. İyi oldu böyle
DrequanN yazmış: 10 tl çok bir şey değil arcade tek başına 70 küsürdü en son bence çok iyi oldu böyle Devamı için tıklayın... Kesinlikle hocam. Bir ara vakit bulduğumla hanımla apple TV'ye de bakacağız. Neler varmış neler yokmuş göz atacağız. İyi oldu böyle
StrangerIX 80+ Gold Katılım 30 Ağustos 2020 Mesajlar 5,150 En İyi Cevap 2 Reaksiyon skoru 2,644 Cuma, 09:55 #6 pieceoflion yazmış: Kesinlikle hocam. Bir ara vakit bulduğumla hanımla apple TV'ye de bakacağız. Neler varmış neler yokmuş göz atacağız. İyi oldu böyle Devamı için tıklayın... Apple TV'de 2-3 diziden dışında kötü dizi bulamadım. Özellikle prodüksiyon kalitesi olarak çok iyi Apple.
pieceoflion yazmış: Kesinlikle hocam. Bir ara vakit bulduğumla hanımla apple TV'ye de bakacağız. Neler varmış neler yokmuş göz atacağız. İyi oldu böyle Devamı için tıklayın... Apple TV'de 2-3 diziden dışında kötü dizi bulamadım. Özellikle prodüksiyon kalitesi olarak çok iyi Apple.
G grkemckn 80+ Silver Katılım 16 Temmuz 2023 Mesajlar 2,330 Reaksiyon skoru 678 Cuma, 09:57 #7 StrangerIX yazmış: Apple TV'de 2-3 diziden dışında kötü dizi bulamadım. Özellikle prodüksiyon kalitesi olarak çok iyi Apple. Devamı için tıklayın... Apple TV'de beni çeken hiç dizi yok ya.
StrangerIX yazmış: Apple TV'de 2-3 diziden dışında kötü dizi bulamadım. Özellikle prodüksiyon kalitesi olarak çok iyi Apple. Devamı için tıklayın... Apple TV'de beni çeken hiç dizi yok ya.
DrequanN 80+ Silver Katılım 26 Haziran 2024 Mesajlar 2,171 Reaksiyon skoru 690 Cuma, 10:08 Konu Sahibi Konu Sahibi #8 grkemckn yazmış: Apple TV'de beni çeken hiç dizi yok ya. Devamı için tıklayın... ben baktım biraz buldum sararsa iyi olur ama hala başka dizi filmler vs ücretli olanlar var hala
grkemckn yazmış: Apple TV'de beni çeken hiç dizi yok ya. Devamı için tıklayın... ben baktım biraz buldum sararsa iyi olur ama hala başka dizi filmler vs ücretli olanlar var hala
HDogus 80+ Bronze Katılım 1 Mart 2023 Mesajlar 1,678 Reaksiyon skoru 771 Cuma, 10:13 #9 Takip ettiğim bir kaç dizi (silo, dark matter 2024) vardı açılması iyi oldu. 50₺ gayet uygun bir kaç ay denerim.
Takip ettiğim bir kaç dizi (silo, dark matter 2024) vardı açılması iyi oldu. 50₺ gayet uygun bir kaç ay denerim.
loxibin 80+ Katılım 27 Şubat 2025 Mesajlar 92 Reaksiyon skoru 41 Cuma, 12:21 #10 Ted Lasso dizisini izlemeyenler varsa tavsiye ederim. Futbolla ilgililer için güzel bir komedi dizisi olmuş. Özellikle ilk 2 sezonu gayet keyifli.
Ted Lasso dizisini izlemeyenler varsa tavsiye ederim. Futbolla ilgililer için güzel bir komedi dizisi olmuş. Özellikle ilk 2 sezonu gayet keyifli.