❌İndirim Bitti! 🔥1199 TL - Throne Hydra Supreme 42.000 Dpi Paw 3950 Şarj İstasyonu & Ptfe

Konusu açılmıştı mcu tırt m3 v2 tekrar düşerse onu alın.

2 yıl oldu hocam bazen takılıyor ufaktan hissediyorum gidici fare ondan dolayı. EFT oynuyorum raid esnasında koparsa çıldırırım çünkü :)
Fevell Z1 en f/p seçenek şu anda, dongle uzatma kablosu ile kullanırsanız sorun yaşama ihtimaliniz baya düşük. Sitesi dışında yalnızca Trendyol'da satılıyor, onda da 1200/300 indirim kodunu beklerseniz 1200 liraya peşin fiyatına 3 taksit alabilirsiniz.

MCU'su Compx CX52850 pek iyi değil ama bu sensör şu fiyata bedava beleş. Acil yapışın.

BK3633 değil miydi bunun MCU ya

Fevell Z1 en f/p seçenek şu anda, dongle uzatma kablosu ile kullanırsanız sorun yaşama ihtimaliniz baya düşük. Sitesi dışında yalnızca Trendyol'da satılıyor, onda da 1200/300 indirim kodunu beklerseniz 1200 liraya peşin fiyatına 3 taksit alabilirsiniz.
Haste 2 nin kablosuzunu falan almıyorum hocam hiç o zaman z1 çekiyorum bi tane

MCU'su Compx CX52850 pek iyi değil ama bu sensör şu fiyata bedava beleş. Acil yapışın.

yapışmasak daha iyi takılmayapıyor bu marka

• Beğen
Reaksiyonlar: KXRX
BK3633 değil miydi bunun MCU ya
Resmî bilgi yok, tahmin onlar yalnızca. Açıp bakan da yoktu sanırım.

Haste 2 nin kablosuzunu falan almıyorum hocam hiç o zaman z1 çekiyorum bi tane
Darmoshark M3 v2 de bakabilirsiniz bütçe yetiyorsa, Fevell Z1'e göre daha kaliteli ancak ölçüleri Razer Deathadder serisi ölçülerinde, ona dikkat edin. Onda da aynı kodu Trendyol'da kullanabilirsiniz.

Resmî bilgi yok, tahmin onlar yalnızca. Açıp bakan da yoktu sanırım.

Darmoshark M3 v2 de bakabilirsiniz bütçe yetiyorsa, Fevell Z1'e göre daha kaliteli ancak ölçüleri Razer Deathadder serisi ölçülerinde, ona dikkat edin. Onda da aynı kodu Trendyol'da kullanabilirsiniz.
Soru cevapta 3633 demiş satıcı

knk elim büyük ya alınır mı? sence

1789918524182.webp

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Daha önce bende sordum bana da 3633 demişti

Geri