AMD 9070xt Tüm Markalar Genel Deneyimleriniz Güncel Olarak Nedir ?

Sapphire modelleri ile ilgili güzel şeyler duymadım hiç şuanda alırsam ya Assrock taichi yada Asus prime modelini alacağım yada az daha para tutup 5070ti zorlayacağım bütçeyi
Ben Asus marka kullanıyorum. Mümkün olduğunca Asus'tan caymamaya çalışıyorum.

Ben Asus marka kullanıyordum. Mümkün olduğunca Asus'tan caymamaya çalışıyorum.
Asus tercihinde ön plana çıkmamdaki sebep Asus marka ekosistemi kuruyorum
Tüm donanımlar Prime serisinden bir tek işlemci ve ekran kartı kaldı

6700XT, 7900GRE, 7900XT kullandım. BF serisi, COD serisi, ve hemen hemen hikayeli oyunların tamamını oynadım. Bu kartlarla hiçbir oyunda crash yaşamadım.
Halen aktif olarak RTX 5070 Ti ve Asus Tuf 9700 XT kullanıyorum.
RX 9070 XT ile COD Warzone, Warzone 2 DMZ, Black Ops 6 oynuyorum. Ne zaman hortlayacağı, yeniden başlayacağı belli olmayan DirectX hatalarıyla başım dertte. Sadece dürbün ve termal dürbün kullandığınız anlarda, sniper dürbünü ile zoom yaptığınız anlarda patlak veren bir baş belası. Nette bulduğum tüm çözüm yollarını denedim. Ama kesin çözümü yok. Bazen birkaç saatlik oyun turunda birkaç kez bu hatayı alıyorum. Sonra bir ay hatta daha uzun süre bir kez bile hata vermediği oluyor.
Aynı hatayı RTX 5070 Ti ile de alıyorum. Sadece çok daha nadir.
Aynı hatayı RX 9070 XT (Asrock Taichi ve Sapphire Nitro) ile PUBG de yaşayan arkadaşlarım da var. Biri, bu hatayı çözemediği için RTX 5070 Ti geçişi yaptı.

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Eion
Prime 9070xt kullanıyorum sıfır sorun ? 1000w psu var buda oyun içi sıcaklık rdr 2 2k görüntü en en en ultra ayarlar … 7500f 9070xt 16gb 6000mhz cl30 var

Ekler

• IMG_0057.webp
    IMG_0057.webp
    679.6 KB · Hit: 27
  • Beğen
Reaksiyonlar: Eion
XFX'ler en sorunsuzlar. Sonra sırasıyla sapphire, asus ve en son gigabyte geliyor. Gigabyte'ın ise spesifik olarak Gaming OC modeli problemli.

XFX 9070XT + Enermax Revolution ERT1200EWT 1200W çok aktif kullanmıyorum bu sistemi ama şuana kadar sorun yaşamadım.

Sapphire HD 3850 kırmızı şimşekten beri amd ekran kartları kullandım 2 defa nvidia nasip oldu şu anki kartım 9060 xt 16gb kullanıyorum ilk defa 3 4 kez driver sorunu yaşadım şimdi ise sorun yok çatır çutur çalışıyor ilk bir korktum papazı bulduk diye ama şükür sonrasında randumana bindi.

Bir kaç ay önce 1050ti dan Asus prime 9070xt ye geçtim xD Overclock undervolt işine girmediğim zamanlar dışında çökme yaşamadım. Çok önyargılıydım Radeon kartlara karşı ama aynı performansı 20-30k daha ucuza alacaksam neden fazla para vereyim diye düşündüm ve 5070ti dan vazgeçtim. Performans olarak hiç şikayetim yok. Genel olarak VR oyunları ve Conquerors Blade oynuyorum. Coil whine sorunu dışında hiçbir şikayetim yok. CW çözüm videolarındaki ses benim karttan çıkan sesin yanında hiçbir şey. O derece kötü.

Sapphire pulse 9070xt stok ayarlarda kullanıyorum hiç sorun yaşamadım

Ben asrock Challenger modelini aldım en uygunu o diye. Daha alalı birkaç gün oluyor ama amd nin yazılımını çok beğendim ayar yapması kolay ve pratik. Ekran kartı da serin çalışıyor giriş modeli olsa bile beni baya memnun etti ufak bir undervolt yaptım akıyor şu anlık İnşallah ileride bir sıkıntı yaşamam

Geri